Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

LG LifeStyle TV’ler Benzersiz Anlar İçin Benzersiz İzleme Keyfi Sunuyor

LG’nin Lifestyle TV’leri, yeni nesil izleme alışkanlıklarına yönelik olarak sunduğu farklılaştırılmış tasarım ve özellikleriyle, günümüzün ev merkezli yaşam tarzı için ideal birer seçenek oluşturuyor. 
 

LG Electronics (LG), CES 2022'de, günümüzün ev merkezli yaşam biçimi için tasarlanan ve geliştirilen orijinal Lifestyle TV serisini tanıtacak. 
 
Çok yönlü, şıklığıyla her mekana uyumlu ve daha kullanışlı LG'nin LifeStyle TV'leri, bir evi ofise, spor salonuna, galeriye, atölyeye veya eğlence merkezine dönüştürmeye yardımcı olurken, aynı zamanda dekorasyonunuza zerafet kazandırarak günlük yaşamı daha keyifli hale getiriyor. 
 
 Geleneksel ekran tasarımından kaçınarak yeni kullanıcım deneyimleri sunmak üzere tasarlanan LG Objet TV (model 65Art90) ve LG StanbyME (model 27Art10) modelleri bu çığır açan seriyi öne çıkarıyor.


 
Bu ürünler, eşi görülmemiş form faktörleri ve işlevsellikleri ile çalışma, öğrenme, eğlence ve dinlenmenin günlük yaşamın bir parçası olduğu günümüzün çok işlevli evleri için mükemmel çözümler ortaya koyuyor. 
 
Bir tuvali andıran LG Objet TV, minimalist tarzı ve nötr renklerin zarif kullanımıyla her odaya kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor ve her türlü iç mekana şıklık katıyor. 
 
LG Objet TV’nin kumaş kaplı kapağı, ürünle birlikte verilen ‘LG Uzaktan Kumanda’ya tek bir dokunuşla, kaldırılıp indirilerek kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına uyum sağlıyor. 
 
Maksimum görüntüleme deneyimi sağlamak amacıyla kapak tamamen açılıp ekran ortaya çıkarılabildiği gibi, seçilmiş yaşam tarzı işlevlerini görmek için kapak kısmen kapalı bırakılabiliyor. 
 
 LG Objet TV'nin 65 inç OLED evo paneli ve gelişmiş işlemcisi, tam görünüm modunda, her türden içeriği canlı, doğru renk ifadesi ve olağanüstü kontrastla hayata geçiren çarpıcı bir izleme deneyimi sunuyor. 
 
Bu birinci sınıf TV, üstün görüntü kalitesinin yanı sıra, izleyiciyi tamamen içine çekmek için sinema salonuna benzer bir ses sunan 80W, 4.2 kanallı bir ses sistemine de sahip. 
 
TV çizgi görünümüne ayarlandığında ise, tarih ve saati gösterirken, müzik ayarında uygun bir ses çalara dönüşüyor ya da galeri modunda1 ayarlandığında uzay ve doğa temalı görüntüler koleksiyonu sunuyor.
 
 LG Objet TV'yi şu anda piyasadaki diğer tüm TV'lerden ayıran değiştirilebilir kumaş kılıf, Danimarkalı tekstil yenilikçisi Kvadrat'ın ürünü. 
 
Mevcut üç renk – Kvadrat Beji, Kvadrat Kızılı, Kvadrat Yeşili – geniş bir renk paletine ve farklı tasarımlara uyum sağlama yetenekleri nedeniyle özenle seçildi. Objet TV’nin kurulumu da kendisi kadar zarif ve basit.
 
İnce ancak sağlam olan TV, tıpkı modern bir galeride sanat eserinin sergilenmesi gibi, 5 dereceye kadar hafif bir açıyla duvara yerleştirilmek üzere tasarlandı. 
 
TV'nin kablolu çerçeve sistemi, kablo set üstü kutusu veya oyun konsolu gibi harici cihazları bağlamayı kolaylaştırırken temiz, çağdaş çizgilerini koruyor. TV, kullanıcıların yaşam alanıyla maksimum entegrasyon için duvarla aynı hizada bile kurulabiliyor.2 
 
LG'nin yeni Lifestyle TV serisindeki bir diğer yenilik olan LG StanbyME, günümüzün TV izleme alışkanlıkları için ideal bir arkadaş olma özelliği gösteriyor. Eşi benzeri olmayan bu eğlence merkezi, şarj edilmeden üç saatlik görüntülemeye izin veriyor. 
 
LG StandbyME, gizli tekerlekleri olan hareketli bir standa takılı yerleşik pili olan kablosuz TV ekranı olarak da tanımlanabiliyor. LG StanbyME, en üst düzeyde izleme özgürlüğü için odadan odaya kolayca taşınabiliyor. 
 
27 inçlik ekranı yalnızca filmler, TV şovları ve video içeriği akışı için değil, aynı zamanda kullanıcıların aile ve iş arkadaşlarıyla video konferans yapmak ve çevrimiçi dersleri izlemek için de ideal boyutta.
 
LG StanbyME, ergonomik tasarımı ile rakipsiz kullanım kolaylığı ve izleme konforu sunuyor. Hem yatay hem de dikey yöndeyken ekran döndürülebiliyor ve eğilebiliyor. 
 
Yükseklik, izleyicinin kullanım senaryosuna göre konumu özelleştirmesine olanak tanıyarak, yatakta yatarken, mutfakta yemek pişirirken veya oturma odasındaki kanepede uzanırken optimum konfor sağlayacak şekilde ayarlanabiliyor. 
 
En yeni Android ve iOS akıllı telefonlar ve NFC ile sorunsuz çalışan ‘Mobil Ekran Yansıtma’ sayesinde LG StanbyME'ye içerik akışı çok kolay hale geliyor. 
 
Çıkarılabilir yuva, görüntülü aramalar, çevrimiçi dersler ve akışlı içerik için hızlı ve güvenli bir çözüm oluşturmak için izleyicinin telefonunu LG StanbyME'nin üzerine yerleştirmesine olanak tanıyor. 
 
Kullanıcılar ayrıca kablolu (USB, HDMI) veya kablosuz bağlantı yoluyla dizüstü bilgisayarlarını veya PC'lerini StanbyME'ye bağlayabiliyor. Uzaktan, dokunma ve hareket tanıma gibi sezgisel kontrol seçenekleri, LG StanbyME'ye daha da fazla kullanılabilirlik sağlıyor. 
 
Bu ürün için özel olarak tasarlanmış kullanıcı arayüzü, izleyicinin kişisel izleme deneyimine göre uyarlanmasıyla herhangi bir TV kullanıcı arayüzünden farklılaşıyor. LG StanbyME de, tıpkı Objet TV gibi çok çeşitli dekorları tamamlayan sade, modern bir tasarıma sahip. 
 
Dokusal bir kumaşla kaplanmış ve özel Pure Bej rengiyle kaplanmış bir arka kapağı bulunan TV, her alana sıcak ve doğal bir his veriyor. LG StanbyME, TV olarak kullanılmadığında güzel sanat eserleri, fotoğraflar veya saatli bir takvim görüntüleyerek ortamın ayarlanmasına yardımcı oluyor. 
 


4 Ocak 2022 tarihinde Türkiye saatiyle 19:00’da www.LG.com/CES2022 adresini ziyaret ederek LG'nin bu Lifestyle TV'lerini CES 2022'de ilk görenlerden biri olabilirsiniz. 
 
1 Çizgi Görünümü modunda Galeri'yi seçmek otomatik olarak Tam Görünüm modunu başlatır. 
2 Gömme duvara montaj için ayrı aksesuar gerekir. Kullanmadan önce LG Objet TV ile birlikte verilen braketi çıkarın.

Top Post Ad

Below Post Ad