Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Turksat 5B otomatik güncelleme nasil yapilir

Türksat 5B uydusunun uzaya fıraltılmasıyla herkes şu soruları sormaya başladı. turksat 5b uydusu çanak ayarı nasıl yapılır? turksat 5b güncelleme frekansı ne ? detayları haberimizde


turksat 5B uydusunun hizmete alınmasıyla televizyon izleyicileri arayış içine girdi.

2021 Türksat 5B frekansı ne ? Türksat 5B Kanal Listesi ? 42º derece Türksat 5B ayar nasıl yapılır ? Türksat frekans 2022 Tüm kanallar türksat 5B uydu ekleme 42º east turksat 5b frequency



42º derece doğu yörüngesinde hizmete giren Türksat 5B uydusuyla Türkiye, Orta Doğu’nun tamamı, Basra Körfezi, Kızıldeniz, Akdeniz, Kuzey Afrika, Doğu Afrika, Güney Afrika, Nijerya’yı kapsayan geniş bir coğrafyada TV yayıncılığı ve veri haberleşmesi hizmetleri sunacak. 

42º derece doğu Türksat 5B şebeke arama frekansı (42ºeast turksat 5B network search frequency)

 12380 V SR:27500 (Türkiye ve Batı kapsama alanı-muhtemel)
 12423 H SR:30000  (Türkiye ve Doğu kapsama alanı-muhtemel)
 

TURKSAT 5B kanal Güncelleme Nasıl yapılır ? 


turksat 5B şebeke tarama hizmetinden faydalanmak için, Uydu alıcısının “Kurulum” veya “Ayarlar” menüsünden, “Tek Kanal Arama” alt menüsünde, “Uydu” kısmında “Türksat 42° E” ve Türksat 5b güncelleştirme parametrelerini manuel olarak girilerek, “Şebeke Arama” (Network Search) açık seçilmelidir. 
 
Otomatik tarama sonucunda, güncel kanal bilgileri uydu alıcınıza eklenmektedir.
 
Turksat 5B Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcılarında ise yeni frekanslar otomatik olarak güncellenmekte olup herhangi bir ayar yapılmasına gerek bulunmamaktadır. 
 
Turksat 5B Uydusu bunun dışında haberleşme uydusu üzerinde planlanan Ka-Bant kapasitesiyle özellikle ticari gemi ve hava yolları pazarına da odaklanacak.gerçekleşecek.

Uydu, Türksat 5B uydusu, manevra ömrü ile 42° Doğu yörüngesindeki frekans ve yörünge haklarımızı 30 yıl boyunca güvence altına alacak. 



 42º Türksat 5B uydusunda yayınlar ne zaman başlayacak ?

 42º derece doğu Türksat 5B haziran 2022 de taamamen hizmete girecek

Top Post Ad

Below Post Ad