Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Nba All Star 2022”Başlıyor

S Sport Plus; bu hafta sonu NBA’de yılın sabırsızlıkla beklenen etkinliğini 3 gün boyunca canlı yayınlarla izleyiciyle buluşturuyor. 
 

Heyecanla beklenen NBA 2022 All Star bu Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü basketbolseverlere müthiş bir hafta sonu yaşatacak. 
 
S Sport Plus, Cumartesi sabahı Rising Stars Game’de yıldızı parlayan Alperen Şengün’ün de parkeye çıkacağı karşılaşmayı, Pazar sabahı görsel şölen yaşatan Saturday Night Show’u ve Pazartesi sabahı Team LeBron ve Team Durant karşılaşmalarını canlı yayınla sporseverlerle buluşturuyor. 


 
Basketbolseverler bu görkemli yıldızlar geçidinde S Sport Plus’ın “ALLSTAR” kampanyasıyla ilk ay 9,99 TL ödeyerek büyük heyecana ortak olabilecek. 
 
S Sport Plus’ın bu keyifli hafta sonuna özel kampanyasında; “ALLSTAR” kampanya kodunu kullanan basketbolseverler, www.ssportplus.com üzerinden başlatacakları üyeliklerde S Sport Plus aylık paketi ilk ay sadece 9.99 TL’ye satın alarak bu müthiş hafta sonunu S Sport Plus’tan izleyebilecek. 
 
S Sport Plus’ın kurulum gerektirmeyen, dekoder olmayan, taahhüt içermeyen kampanyaları sporseverlere istedikleri spor karşılaşmalarını diledikleri gibi izleyip, diledikleri gibi üyeliklerini yönetebilme imkanını da sunuyor.  
 
All Star Rising Stars Game’de Parlayan İsmi: Alperen Şengün! 
 
NBA All Star hafta sonunda heyecan Rising Stars Games ile bu Cumartesi başlayacak. Yenilenen formatında 4 ayrı takımın yarı final ve final formatında mücadele edeceği gecede birbirinden yetenekli yıldız adayı 24 NBA oyuncusu parkede olacak. 
 
Houston Rockets forması giyen milli oyuncumuz Alperen Şengün de NBA efsanelerinden Rick Barry’nin takımında yer alacak. Sezon başında 16. sıradan draft edilerek NBA kariyerine başlayan yıldız oyuncu, şimdiden NBA’in gelecekteki en önemli yıldız adayları arasında gösteriliyor. 
 
Alperen Şengün dışında, basketbolseverler Rising Stars Game’de Cade Cunningham, LaMelo Ball, Even Mobley, Anthony Edwars gibi süper yetenekleri de izleme şansına sahip olacak. 
 
Cumartesi sabahı 05:00’ten itibaren S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak Rising Stars Game’de yarı final mücadeleleri 50 sayıda, final mücadelesi ise 75 sayıda sona erecek. Rick Barry, dışında mücadele edecek diğer üç takımın koçluğunu da Gary Payton, Isiah Thomas ve James Worthy gibi efsanevi yıldızlar yapacak.  
 
Saturday Night Show ile Görülmemiş Performanslara Tanıklık Etmeye Hazır Olun! 
 
Pazar günü sabaha karşı 04:00’te basketbolseverleri bu kez NBA All Star Saturday Night Show bekliyor. İzleyenler 3 sayı, smaç ve yetenek yarışmalarında nefes kesici performanslara, birbirinden inanılmaz hareketlere tanıklık etmeye hazırlanıyor. 
 
Yetenek yarışmasında, üçer oyuncudan kurulu Çaylaklar, Cavaliers ve Antetokounmpo takımlar mücadele edecek. Bucks’ın yıldızı Giannis Antetokounmpo’nun takımında kardeşleri Alex ve Thanasis de yer alacak. 
 
Team LeBron ve Team Durant Karşı Karşıya! 
NBA All Star maçı bu yıl Team LeBron ve Team Durant’ın mücadelesine sahne olacak. 
 
LeBron James’in takımında ilk 5’te Giannis Antetokounmpo, StephenCurry, Demar DeRozan, LeBron James ve Nikola Jokic yer alırken; Kevin Durant’ın takımında ise ilk 5’te Joel Embiid, Ja Morant, Jayson Tatum, Andrew Wiggins, Trae Young yer alacak. 
 
İki takımın yedekleri arasında Luka Doncic, Devin Booker, LaMelo Ball, Chris Paul, Jimmy Butler gibi süper yıldızlar yer alacak. Bu müthiş maç Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece TSI: 04:00’ten itibaren canlı yayınla S Sport Plus’tan yayınlanacak.

Top Post Ad

Below Post Ad