Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Canal+ Group, Global Medya Grubu Spı Internatıonal’ın Yüzde 70 Hissesinin Satın Aldı

CANAL+ Group VE SPI INTERNATIONAL, SPI INTERNATIONAL’ın CANAL+ Group bünyesine entegrasyonunun, ilgili tüm yasal otoritelerden alınan onaylar sonrasında tamamlanmış olmasından duydukları memnuniyeti, ortak açıklama ile ifade ettiler. 

 

Özellikle Avrupa bölgesinde önemli bir konumda bulunan global medya şirketi SPI INTERNATIONAL, içerik dağıtımı ve dünya genelinde yayıncılık alanlarında üçlü deneyime sahip bulunuyor. 
 



Açıklamada, SPI INTERNATIONAL’ın bu özelliklerinin, CANAL+ Group’un tüm Avrupa pazarlarında ücretli TV rekabetindeki gücüne ve dünya genelinde müşterilere yeni hizmetler geliştirme kuvvetine önemli katkı sağlayacağına vurgu yapıldı.
 
 Açıklamada, CANAL+ Group’un, SPI INTERNATIONAL’ın dünya genelindeki büyümesini sürdürürken, operasyonlarını grup geneli içerisinde fayda üretecek şekilde geliştirecek olmasından duyduğu memnuniyete değinildi.  
 

CANAL+ GROUP Hakkında: 

 
Lider medya şirketi ve ücretli TV operatörü CANAL+ Group, Avrupa, Afrika ve Asya coğrafyasını kapsayan yaygın bir uluslararası ayak izine sahiptir. CANAL+ Group, 9 milyonu Fransa’da olmak üzere dünya genelinde 23,7 milyon aboneye hizmet vermektedir. 
 
 CANAL+ Group, STUDIOCANAL markasıyla da, film ve TV dizileri prodüksiyonu, satın alması ve dağıtımında Avrupa lideri bir kuruluştur ve bunun yanı sıra bünyesindeki televizyon kanallarıyla ücretsiz TV yayıncılığının da önde gelen oyuncularındandır ve ayrıca, bir reklam satış ajansı kimliği taşımaktadır. Küresel içerik, medya ve iletişim grubu Vivendi, CANAL+ Group hisselerinin tümüne sahip bulunmaktadır.  
 

SPI International Hakkında: 

 
SPI International, 6 kıtada 42 televizyon kanalı ve dijital servisleriyle faaliyet gösteren 90 milyon aboneye sahip global bir medya şirketidir. 
 
Şirket, Polonya, Çekya, Romanya, Sırbistan, Hollanda ve Rusya gibi önemli Avrupa pazarları başta olmak üzere, Doğu ve Orta Avrupa, Batı Avrupa, BDT ve Eski-Yugoslavya bölgelerinde çeşitli ücretli ve ücretsiz TV kanallarının operatörlüğünü üstlenmektedir. 
 
SPI Group, FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi gibi, izleyicilerin evlerinde aşina oldukları köklü markaları ve farklı tematik kanalların yanı sıra, FilmBox+ gibi dijital yayın (streaming) servislerini de bünyesinde birleştirmektedir. 
 
Dünya çapında 700’den fazla operatörle iş birliği bulunan SPI, gelişmiş teknolojisi sayesinde abonelerinde düzenli yayınlarına ve seç-izle içeriklerine ulaşma imkanı sunmaktadır. 
 
SPI International, sinema filmleri tedarikçisi ve televizyon programcısı olarak, 25 yılı aşkın bir süredir lider bir konuma sahiptir. 
 
Uluslararası pazarda itibar sahibi olan büyük lisans tedarikçileri iş birlikleri, yüksek bilinirlikli ve yüksek talep gören ilgi çekici içerikler sunmaktadır.

Top Post Ad

Below Post Ad