Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Samsung’un geleneksel ‘Büyük TV Günleri’ kampanyası başladı

Samsung, bu yıl 18-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiği ‘Büyük TV Günleri’ kampanyası ile müşterilere üstün teknolojili Samsung TV’lere avantajlı teklif ve fiyatlar ile sahip olma fırsatı sunuyor. 
 

31 Mart 23:59’a kadar geçerli kampanya[1] [2]kapsamında; Samsung markalı seçili model televizyonlardan birini satın alanlara 16.000 TL’ye[3] varan Para Yüklü Kart hediye ediliyor. 


 
16 yıldır global TV pazarında lider konumunu sürdüren teknoloji devi Samsung, 18-31 Mart 2022 tarihleri arasında devam eden ‘Büyük TV Günleri’ kampanyası kapsamında, kullanıcılara seçili Samsung TV ürünleri avantajlı fiyatlarla sunuyor. 
 
Üstelik seçili Samsung TV modelleri alan kullanıcılar 16.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi almaya hak kazanıyor. 
 
“Büyük TV Günleri” kampanyasında Samsung’un NEO QLED, QLED, Crystal UHD, UHD ve Lifestyle olmak üzere seçili TV ürünlerini alan herkes, 750 TL’den başlayarak 16.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi alabilecek. 
 
 
 [1] Satın alınan televizyonların 06.04.2022 tarihine kadar Samsung Yetkili Servisi ile kurulumunun yapılması ve TV kurulumunu yapan servis teknisyeni tarafından kampanya ön başvuru işleminin yapılması gerekmektedir. 
[2] Tüketicilerin kampanyadan yararlanabilmeleri için satış noktasında TV satın alımı öncesinde Samsung TV Fırsatları platformuna kayıt olması ve kampanya katılım kodu alması gerekmektedir. 
[3] 16.000 TL, para yüklü kart içerisinde yüklenecek en yüksek TL tutarıdır. 16.000 TL, yalnızca QE85QN900ATXTK model ürün satın alan ve kampanya koşullarını yerine getiren Katılımcılara gönderilecek para yüklü kartın içerisinde yer alacak tutardır.

Top Post Ad

Below Post Ad