Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Bilgisayar ve telefonlarınızı yüksek fiyatlar nedeniyle değiştiremiyor musunuz?

Her şeyin dijital olarak kaydedildiği günümüzde teknolojik cihazlarımızın mevcut depolama hafızaları hiçbirimize yeterli gelmiyor. 
 

Çoğumuz ekstra bir depolama alanına ihtiyaç duyuyoruz. Sürekli gelişen teknolojik uygulamalar ve dosyaların büyüyen boyutları da cihazların bu gibi durumlara uyum sağlama gerekliliğini beraberinde getiriyor. 


 
Tüm bunların yanı sıra, günümüzdeki ekonomik şartlar kullanıcıların mevcut cihazlarını değiştirme imkanlarını giderek azaltıyor. Peki sizi hem son teknolojiden geri bırakmayacak hem de bütçenize yük yaratmayacak çözümler bulmak mümkün mü? 
 
Western Digital, SSD ve NVMe teknolojilerine sahip harici ve dahili sürücüleriyle kullanıcıların telefon veya bilgisayarlarını yenilemelerine gerek bırakmayan bütçe dostu birçok seçenek sunuyor. 
 
 Geleneksel HDD sürücülerine kıyasla daha hızlı ve daha hafif olan SSD (Solid State Drive) sürücüler, çok daha dayanıklı. Bu da SSD’leri hem olası kazalara hem de geçen zamana karşı her zaman sağlam tutuyor. 
 
Son teknoloji depolama teknolojisi olan ve 2.5 inç formunda olan NVMe ise saniyede 7000 MB’a varan okuma ve 5000 MB’a varan yazma hızlarıyla SSD’lerden yaklaşık 25 kat daha hızlı bir veri aktarımı sunuyor. 
 
 İşte Western Digital’ın telefonunuzu ve bilgisayarınızı adeta değiştirmişsiniz gibi hissettiren 3 performans canavarı cihazı: 
 
Bilgisayarınızı WD BLACK SN850 NVMe SSD ile yenileyin ve yeni nesil oyunlardan asla geri kalmayın: Oyunlara en hızlı şekilde hiç beklemeden hemen girmek, oyun yüklenirken zaman kaybetmemek ve bilgisayarın oyunun en heyecanlı yerinde donmasını engelleyerek gibi kesintisiz bir oyun deneyimi istiyorsanız WD Black SN850 NVMe SSD, bilgisayarınızı adeta baştan yeniliyor. 
 
Sunduğu farklı kapasite seçenekleri ise en sevdiğiniz oyunlar arasında bir seçim yapmak zorunda kalmanızın önüne geçiyor. 
 
Playstation 5 ile de uyumlu olarak çalışan WD BLACK SN 850 NVMe SSD, soğutuculu seçeneğiyle oyun severlere olağanüstü bir hız ve deneyim sunuyor. Yüklü Powerpoint dosyaları ve video içerikleriyle çalışıyorsanız veya Adobe Photoshop, Illustrator gibi uygulamaları kullanıyorsanız 
 
WD Blue SN570 NVMe SSD ile bilgisayarınızın performansına çağ atlatabilirsiniz: 
 
Saniyede 3500 MB okuma hızıyla Western Digital’in en iyi SATA SSD’lerinden 5 kat daha hızlı çalışabilen WD Blue SN570 NVMe SSD; ufak boyutu, dayanıklılığı ve sunduğu düşük enerji tüketimiyle bilgisayarınıza çağ atlatıyor. 
 
Ayrıca WD BLUE SN 570, Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom, Premiere Pro ve InDesign gibi dünyanın en iyi yaratıcı uygulama ve hizmetlerden bazılarına erişim sunan aylık Adobe Creative Cloud üyeliği ile birlikte geliyor.  
 
Peki ya telefonlarınız?
Sandisk iXpand ve Sandisk Dual Drive ile hem Apple hem de Android telefonlarınızın kapasitesini birkaç saniyede artırabilirsiniz. Fotoğraf ve video çekmeyi seviyorsanız, üstelik telefonunuzda farklı uygulamalar kullanıyorsanız, telefonunuzun kapasitesi muhtemelen dolmak üzeredir. 
 
iPhone telefonlar için özel tasarlanan ve 64 GB, 128 GB ve 256 GB kapasiteler sunan Sandisk iXpand flash sürücüsü fotoğraf ve videolarınızı doğrudan sürücüye kaydetmenizi sağlıyor. Öte yandan, USB 2.0 bağlantısıyla bilgisayarlara hızlı bir aktarım sunuyor. 
 
Android telefonlar için geliştirilmiş olan Sandisk Dual Drive flash sürücüler ise kullanıcıların dosyalarını, USB Type-C akıllı telefon, tabletler ve Mac'ler ile USB Type-A bilgisayarlar arasında kolayca taşımalarını sağlıyor. 
 
1 TB'ye kadar kapasiteye sahip bu küçük, şık ve modern cihaz, kullanıcıların her zamankinden daha fazla fotoğraf çekmelerine ve bu fotoğraflara tüm cihazlardan erişmelerine olanak tanıyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad