Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Idris Elba Canavar filmi yakında vizyonda

Bazen, çalıların hışırtısı gerçekten bir canavardır. 
 

 Idris Elba (Hızlı ve Öfkeli Hobbs ve Shaw, The Suicide Squad) bir baba iki genç kızının bozkırda tek bir uç yırtıcı olduğunu kanıtlamaya kararlı, devasa bir aslan tarafından avlanırken buldukları, heyecanlı, yeni gerilim filminde rol alıyor. 
 


Elba, Dr. Nate Daniels’ı canlandırıyor. Yeni dul kalmış ve karısıyla ilk tanıştıkları yer olan Güney Afrika’ya dönüyor. Uzun süre önce planlanan gezide kızlarıyla birlikte eski bir aile dostu ve vahşi hayat biyoloğu Martin Battles’ın (Sharlto Copley, Russian Doll dizisi, Malefiz) yönettiği bir doğal hayat alanına gelirler. 
 
Ama yaraları sarmak üzere başlayan yolculuk, kana susayan, kaçak avcılardan kurtulmuş, insanları artık düşman olarak gören ve peşlerine düşen bir aslandan kurtulmak için korkunç bir mücadeleye dönüşüyor. 
 
Iyana Halley (Sessiz Kalma, This is Us dizisi), Daniels’ın 18 yaşındaki kızı Meredith’i, Leah Sava Jeffries (Rel dizisi, Empire dizisi) 13 yaşındaki kızı Norah’yı canlandırıyor.
 
İçgüdüsel, deneysel yapımcı Baltasar Kormákur, Everest ve Universal Pictures’ın 2 Guns and Contraband filmlerinin yönetmeninden gelen Canavar filminin yapımcıları Girls Trip, Zor Biraderler serisi ve ABD gişelerinde 1 numaradan açılan Night School, No Good Deed ve Think Like a Man gibi on filmin yapımcısı Will Packer, Will Packer Productions’ın başkanı James Lopez ve Baltasar Kormákur. 
 
Jaime Primak Sullivan’ın orijinal hikayesinden filmin yazarı Ryan Engle (Rampage Büyük Yıkım, Non-Stop) idari yapımcılar Jaime Primak Sullivan ve Bernard Bellew.  
 
CANAVAR Tür: Gerilim Oyuncular: Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries Yönetmen: Baltasar Kormákur Yazar: Ryan Engle Yapımcılar: Will Packer, James Lopez, Baltasar Kormákur İdari Yapımcılar: Jaime Primak Sullivan, Bernard Bellew

Top Post Ad

Below Post Ad