Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

LG, IFA’da Yeni Teknolojilerini Sergiliyor

LG, yeniden hayal edilen teknoloji, yaşam tarzı ve deneyim vizyonunu sunmanın yanı sıra, uzun yıllardır yüz yüze yapılamayan fuarın geri dönüşünü kutluyor.
 

LG Electronics (LG), dünyanın dört bir yanından tüketicileri, Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen IFA 2022'de (2-6 Eylül) en son yeniliklerini yakından ve yüz yüze deneyimlemeye davet ediyor. 


 
Fuar esnasında LG, ‘Yeniden Hayal Edilmiş Hayat’ teması altında, yeniden tasarlanan teknoloji vizyonunu, yeniden keşfedilen yaşam tarzlarını ve yeniden tanımlanmış deneyimlerini sergileyen standında, benzersiz müşteri deneyimlerii sunacak yeni çözümlerini, hizmetlerini ve ürünlerini tanıtacak. 
 
LG, 2019'dan bu yana pandemi nedeniyle uzak kaldığı IFA için Berlin'e dönmekten heyecan duyuyor. 
 
Avrupa'nın önde gelen tüketici elektroniği fuarı, iki yıllık bir aradan sonra Almanya'nın başkentinde dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri yeniden şaşırtmaya hazırlanıyor.
 
IFA 2022 sırasında ziyaretçiler, Messe Berlin'deki Salon 18'deki standında LG'nin en son yeniliklerini keşfedebilecek ve şirketin müşteri deneyimini nasıl yeniden tasarladığını öğrenebilecek. 
 
IFA'ya katılamayanlar, LG Global YouTube kanalına (www.youtube.com/GlobalLG) yüklenecek olan LG Booth videosunu izleyerek LG standını keşfedebilecekler.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad