Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Philips TV & Sound’a EISA’nın 40.Yılında 4 Ödül Birden

TP Vision, 2022-2023 EISA Ödülleri’nde 4 Prestijli Ödül kazandı. 2022-2023 EISA’dan;
 

 • Philips Fidelio FB1 Soundbar, EISA Entegre Soundbar Ödülü 
• 55 inç PUS8807 Televizyon, EISA Aile Televizyonu Ödülü 
• 65 inç OLED+937 Televizyon, Yılın Ev Sineması Televizyonu Ödülü 


• 55 inç OLED807 Televizyon, Satın Alınacak En iyi OLED TV Ödülü’nü almaya hak kazandı. 
 
TP Vision’ın Philips markalı TV ve Sound ürünlerinin pazardaki başarısı, markanın prestijli EISA Ödülleri’nden 2022/23 yılında da 4 ödülle ayrılmasını sağladı. Philips Ambilight’lı OLED TV’ler; görüntü ve ses kalitesi, yenilikçi teknoloji ve Avrupa dizaynının birleşimi sayesinde EISA’da uzun yıllardır süregelen bir skala yakaladı. 
 
Ayrıca ‘The One’ olarak pazarlanan ve tüketicilerin bir televizyondan beklediği tüm özellikleri ve performansı uygun fiyata satışa sunduğu serisisi 8807 modeliyle genişleterek EISA’dan ödül almaya hak kazandı. Ses tarafında ise; Philips Fidelio’nun da geri dönmesiyle ivme kazanmaya devam etti ve EISA tarafından art arda ikinci kez ödüllendirildi. 
 
AV sektörünün en yüksek standartı EISA (Expert Imaging and Sound Association) Ödülleri 40 senedir TV, görüntü ve ses ürünlerinde sektörün en iyilerine karar veriyor. Jüri üyeleri; 30 farklı ülkeden, teknoloji yayınlarından ve teknoloji kanaat önderlerinden oluşan 59 kişilik bir ekipten oluşuyor. 
 
EISA Ödülü’yle ilgili TP Vision CMO’su Martijn Smelt düşüncelerini: ‘‘TP Vision ekibi, Philips Ambilight TV’lerin ve Philips Sound ürünlerini AV pazarının en iyileri arasına katmak için zamana ve kaynaklara büyük yatırım yaptı. 
 
Bu çabanın otoritelerce takdir edilmesinden büyük mutluluk duyduk. Ürünlerimizin EISA Jürisi’nden tam not alması inanılmaz bir gurur.’’ sözleriyle aktardı. 
 
65 inç OLED+937 Televizyon’un Yılın Ev Sineması Televizyonu Ödülü kazanmasıyla ilgili jüri üyeleri ise: ‘’ Bowers and Wilkins’in tasarladığı entegre hoparlör sistemi sayesinde ses kalitesi, herhangi bir TV kullanıcısının beklentisinin üzerinde. 
 
EX Royal OLED Panel sayesinde TV çok parlak görüntüleri çarpıcı bir görüntü kalitesiyle sunuyor. P5 Yapay Zekalı Çift Motorlu Görüntü İşleme, TV’ye İyileştirilmiş HDR ton eşleşmesi katıyor. 
 
5.1.2 kanallı hoparlörde bulunan yandan ateşlemeli sürücüler ve yeniden tasarlanmış Dolby Atmos, sesin yayılımını genişletirken hoparlörde bulunan titanium tweeter, diyalogların daha net duyulmasını sağlıyor.
 
 100x65’lik bas sürücüsü de sesi daha derin ve etkili bir hale getiriyor. Modelin köşelendirilmiş masaüstü ayakları, kullanıcılara hem ses hem de görüntü ziyafeti sunuyor. ‘’ yorumunda bulundu. 
 
Philips 55OLED807 Televizyon’un EISA tarafından ‘Satın Alınacak En iyi OLED TV’ seçilmesiyle ilgili jüri üyeleri düşüncelerini; ‘’Philips’in OLED televizyonu 55OLED807, fiyatının çok üzerinde bir performansa sahip. 
 
Modelde bulunan EX Panel, ayrıntılı P5 Görüntü İşleme motoru, akıllıca tasarlanmış düz ekran, görüntü derinliğini artıran Ambilight, dönen ayaklar, siyah renkleri simsiyah gösterebilmesi, izleyiciyi şaşırtan HDR kapasitesi, 4K ve tüm renkleri capcanlı bir şekilde sunabilmesiyle birçok güçlü özelliğe sahip. 
 
Modelde bulunan çok detaylı görüntü ayarlama imkanı ve 120Hz video desteği sayesinde televizyon, oyunseverlere de hitap ediyor. ‘’ sözleriyle aktardı. Philips 55PUS8807 (The One) modeliyle ilgili EISA jüri üyeleri:’
 
’The One olarak bilinen LED aydınlatmalı LCD TV’ler, hem film hem de oyun keyfini uygun fiyata evlere getiriyor. Modelde bulunan yeni Game-Bar özelliği, 2.1 HDMI bağlantıyla oyunseverleri hedeflerken, kapsamlı Android TV 11 Akıllı Sistem sayesinde izleyicilerin internet üzerinden yayın yapan platformlar ve müzik dinleme opsiyonlarını da barındırıyor. 
 
4K HDR kayıt imkanı (HDR10+ ve Dolby Vision da dahil olmak üzere) canlı renkler ve parlaklıkla destekleniyor ve bu sayede televizyon aydınlık ortamlarda bile etkileyici görüntü kalitesi sunuyor. Televizyonda bulunan geniş açılı ayaklık sayesinde de görüntü tüm ortama hakim oluyor’’ yorumunda bulundu. 
 
EISA jürisi, Philips Fidelio Soundarlar’ın yine zirvede olduğunu söyleyerek ürün hakkındaki düşüncelerini ‘’Philips Fidelio’nun ürün yelpazesinin mücevheri olan Fidelio FB1, bir soundbardan çok daha fazlasına sahip. 
 
Ürün, harici bir subwooferdan beklenen gücü, dengeyi ve derinliği çift dahili subwoofer üniteleri sayesinde karşılıyor ve LCR kanalları için farklı sürücü dizileri, kusursuz diyalog ve efekt yönetimi sağlıyor. 
 
Bu da tüm 3D ses (Dolby Atmos, DTS:X veya sanal) için çok etkileyici bir ses performansını beraberinde getiriyor. FB1’in performansı son derece akıcı ve etkileyici.’’ sözleriyle aktardı. 
 
55 inç OLED807 ve 55 inç PUS8807 modelleri Ağustos 2022 itibariyle Türkiye pazarında satışa sunulacak. OLED+937 modeli de Eylül itibariyle raflardaki yerini bulacak.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad