Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

10 milyon dolar ödül havuzlu 2022 Honor of Kings Championship’e gitme şansı

740 bin TL ödül havuzuna sahip 2022 Honor of Kings Championship Türkiye Seçmeleri’nde 12 takım, 10 milyon dolar ödüllü global turnuvaya katılmak için yarışacaklar. 
 

Dünyanın en çok oynanan mobil MOBA oyunu olan Honor of Kings (HOK) için Türkiye’deki ilk turnuva heyecanı başlıyor. Toplamda 740 bin TL ödül havuzuna sahip olan 2022 Honor of Kings Championship Türkiye Seçmeleri, 12 güçlü takımın mücadelesine sahne olacak. 
 


div style="text-align: justify;">16-18 Eylül tarihleri arasında ön elemelerin oynanacağı Türkiye seçmelerinin çeyrek ve yarı finalleri 24-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak. 
 
Seçmelerin büyük finali ise 15 Ekim’de gerçekleştirilecek. Kazanan takım 2022 Honor of Kings Championship’e gitme hakkını elde edecek. 
 
Bu yılın en büyük HOK turnuvası olan 2022 Honor of Kings Championship’in toplamda 10 milyon dolarlık ödül havuzu bulunuyor. Dünyanın her yerinden gelen en güçlü takımlar bu turnuvada birbirine karşı mücadele edecek. 
 
Adını 2022 Honor of Kings Championship’e yazdıran takımlar, bu turnuvadan en az 250 bin dolar para ödülüyle ayrılacaklar. Bu ödül takımların sıralamasına göre artabilecek.  
 
2022 Honor of Kings Championship Türkiye Seçmeleri’ne katılan ülke çapındaki en iyi takımlar şu şekilde: 
 
Beşiktaş Esports Dark Passage Denizbank İstanbul Wildcats Digital Athletics Fenerbahçe Espor Fire Flux Esports FUT-NOVA Galakticos Karagümrük Espor Next Rüya Papara SuperMassive Blaze Regnum Carya Espor Türkiye Seçmeleri’nin finali 15 Ekim’de Honor of Kings Türkiye YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad