Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Adidas, Fifa Dünya Kupasi 2022 Finallerinin Resmi Maç Topu 'Al Hilm'i Sunar

Arapça "Rüya" anlamına gelen ve benzersiz bir grafik tasarımına sahip olan Al Hilm, yarı final ve final için resmi top olacak ve grup aşamalarının Resmi Maç Topu Al Rihla'dan sonra gelecek. 
 

Al Hilm Resmi Maç Topu, Dünya Kupası sırasında ofsayt kararlarını daha hızlı ve daha doğru vermede büyük bir başarı elde eden benzeri görülmemiş bir yenilik olan "Connected Ball" teknolojisine sahip. 
 
Al Hilm, 11 Aralık 2022 itibarıyla adidas.com’da satışta. - FIFA Dünya Kupası Katar 2022™'nin yarı finalleri ve finalleri için Arapça'da "Rüya" olarak tercüme edilen Al Hilm, grup aşamalarının Resmi Maç Topu olan ve "Yolculuk" anlamına gelen Al Rihla'yı takip ediyor. 
 


Her iki top da uçuş sırasında diğer Dünya Kupası toplarından daha hızlı hareket ederken, en yüksek oyun hızlarını desteklemek üzere tasarlanmış aynı teknolojiye sahiptir. Al Hilm, FIFA World Cup™'ın final maçlarına yakışan benzersiz bir grafik tasarımla ortaya çıkıyor. 
 
Tasarım, şehri çevreleyen bölgenin ışıltılı çöllerinden, FIFA World Cup™ kupasının renginden, ve Katar bayrağının deseninden ilham alan zarif bir üçgen desene sahip, dokulu bir altın zemin rengi üzerine kuruludur.
 
Grafiği tamamlayan koyu kırmızı vurgular, hem Katar'ın üretken mimarisini hem de bir kez daha ülkenin bayrağını yansıtıyor. Al Hilm - "Rüya" olarak adlandırılıyor ve kızıl gökyüzünün çöl kumuyla buluştuğu alacakaranlık saatleriyle bağlantı kuruyor. 
 
Lusail Stadyumu'nun projektörleri altında rüyaların gerçeğe dönüştüğü bir zaman olması bekleniliyor. Al Hilm, sporun ve futbolun dünyayı bir araya getirme gücüne ışık tutmayı temsil ediyor. 
 
Milyonlarca kişi, oyuna olan tutkularıyla birleşmiş olarak dünyanın her ülkesinden geliyor olacak. adidas Futbol Genel Müdürü Nick Craggs, “Turnuvanın son aşamalarında yer alan tüm takımlara, futbolun sunabileceği en büyük sahnede mücadele ederken bol şans diliyoruz” dedi. 
 
 adidas laboratuvarlarında, rüzgar tünellerinde ve sahada yapılan zorlu testlerden elde edilen veriler kullanılarak baştan sona tasarlanan Al Hilm, Al Rihla için tanıtılan aynı yeni panel şekline ve yüzey dokularına sahiptir: 
 
CTR-CORE – Topun içinde yenilikçi bir çekirdek olan ve maksimum şekil ve hava tutma ile hızlı, hassas oyunu desteklemek için ayarlanmıştır. - SPEEDSHELL – Topun mikro ve makro dokulara ve 20 parçalı bir panel şekline sahip poliüretan (PU) kaplaması. 
 
Top tasarımındaki en son teknolojik gelişmeleri kullanan Al Hilm, Al Rihla'da olduğu gibi, maç görevlilerinin bu Dünya Kupası sırasında daha hızlı ve daha doğru kararlar almalarına yardımcı olma konusunda paha biçilmez olduğu kanıtlanmış adidas "Connected Ball" teknolojisinin aynısını içeriyor. 
 
 Oyuncu konumu verileriyle birleştirilen yenilik, sorunsuz bir taraftar deneyimi için karar vermeyi optimize etmeye yardımcı olmak üzere Yardımcı Hakemlere anlık veriler sunar. 
 
Top içindeki sensörler tarafından toplanan top izleme verilerini birleştiren ve yapay zeka uygulayan yeni teknoloji, VAR ekibine otomatik bir ofsayt uyarısı sağlıyor. 
 
Top aynı zamanda çevreyi temel alarak tasarlandı - tüm bileşenler dikkatlice düşünüldü ve Al Hilm, yalnızca su bazlı mürekkepler ve yapıştırıcılar kullanılarak yapılan ilk Dünya Kupası yarı finali ve final topudur. adidas Al Hilm bugün, 11 Aralık'ta çıkıyor ve yalnızca adidas.com ve adidas perakende mağazalarında satışa sunulacak.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad