Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Vodafone Türkiye’nin Müşteri Deneyimini En Üst Seviyeye Taşıyacak

Pivony "Müşterim Ne Diyor" programı için Vodafone Türkiye ile işbirliği yaptığını duyurdu. 
 

Müşterilerin motivasyonlarını anlayarak en iyi müşteri deneyimi sunmayı hedefleyen program için iş birliğine gittiklerini belirten Pivony'nin Kurucu Ortağı ve CEO'su Emre Çalışır “Pivony’nin sunduğu yapay zeka ve platform özellikleri, Vodafone Türkiye’nin büyüme stratejilerine değer katacak ve müşterilerinin memnuniyet oranlarını artırmaya yardımcı olacaktır" dedi.  


 
2020 yılında Tüketici Zekası Girişimi olarak kurulan Pivony, dünyanın en büyük telekom ve teknoloji sağlayıcı şirketlerinden olan Vodafone ile ortaklığa gittiğini duyurdu. 
 
Yapay zekâ destekli platformu aracılığıyla Pivony, Vodafone’un çevrimiçi/çevrimdışı olarak çoklu kanallardaki müşteri görüşlerinden içgörüler edinmesini sağlayacak. İki şirket arasındaki ortaklık ile Pivony'nin self servis yapay zeka destekli platformu Vodafone'un tüm çalışanlarına sunulacak. 
 
Pivony ile yapılan işbirliğini değerlendiren Vodafone Türkiye Müşteri ve Kullanıcı Deneyimi Tasarımı Direktörü Hande Kozlu, “Müşterilerimizle tüm etkileşimlerimizde içten, çözüm odaklı ve destekleyici bir yaklaşımla, onların güvenilir yol arkadaşları olmayı hedefliyoruz. 
 
Müşterilerimizin severek kullandığı bir marka olmak için uğraşıyor; ihtiyaçlarını güzel deneyimler yaşatarak karşılamak, hayatlarını kolaylaştırmak ve güvenlerini kazanmak, birlikte güzel bir geleceği mümkün kılmak için çalışıyoruz.
 
Daha iyi bir deneyimi mümkün kılmak için tüm çalışanlarımızın yeterli yetkinliklere sahip olmasına çok önem veriyoruz. 
 
Pivony ile yaptığımız işbirliğinin de mutlu müşteriler yaratma konusunda şirketimize önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz. Vodafone olarak, müşteri odaklı inisiyatiflerle müşteri deneyimini artırmaya devam edeceğiz” dedi.
 
“Tüketici alışkanlarının ve deneyimlerinin çok hızlı değişim gösterdiği bir dünyada yaşıyoruz. Yapılan yeni bir araştırmaya göre, tüketicilerin markalarla ilgili 40’tan fazla kanal üzerinden görüş bildirdiklerini görüyoruz. 
 
Geliştirdiğimiz teknoloji ve sağladığımız platform ile birlikte, markaların müşterileriyle aralarında oluşabilecek empati boşluğunu minimuma indirebilmelerini hedefliyoruz. 
 
Yapay Zeka’nın bir alanı olan Doğal Dil İşleme ve Anlama’ya yaptığımız yatırım sayesinde tüketiciyi anlamayı dijitalleştiriyoruz” diyerek girişimin misyonuna dair açıklamalarda bulunan Pivony Kurucu Ortağı ve CEO'su Emre Çalışır, sözlerine şunları ekledi:
 
 “Vodafone Türkiye ile iş ortaklığımızın başlamış olmasından heyecan ve mutluluk duyuyorum. Vodafone, Pivony ile değişen müşteri ihtiyaçlarını ortaya çıkarırken, alacağı hızlı aksiyonlarla müşteri odaklılıkta lider olmaya devam edecek."     
 
Pivony Hakkında 
Pivony, 2020 yılında Emre Çalışır’ın İtalya Milan Politeknik Üniversitesi ve MIT Media Lab’daki Doktora çalışmaları sonrası kurulmuş bir Tüketici İçgörü Analitiği Girişimidir. 
 
Son 2 yılda, Pivony Platformu’nun büyük veri ve yapay zeka yetenekleriyle kullanıcılar tarafından 50 milyondan fazla tüketici yorumu analiz edilmiş ve 2binden fazla aksiyon alınabilir içgörü oluşturulmuştur. Bulut tabanlı olan bu platform başta Türkiye, İngiltere ve Amerika’dan olmak üzere birçok sektör lideri tarafından kullanılmaktadır. 
 
Pivony, Estonya merkezli Startup Wise Guys'dan 2021 yılında tohum öncesi yatırımı almış olup, İTÜ Çekirdek, Endeavor BoostTheFuture ve Microsoft GrowthX gibi birçok programdan mezun olmuştur. Pivony hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.pivony.com adresini ziyaret edin. 
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad