Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Çizmeli Kedi Son Dilek Yakında sinemalarda

Çizmeliyi Kedi’yi son gördüğümüzde 2011’de film yıldızı olarak ilk çıkışındaydı.
 

Dünyayı kurtarma yeteneğiyle övünüyor ve bunun pohpohlanması gerektiğini söylüyordu. 11 yıl sonra onu sekizinci ölümünden küstahça uyanıp sadece tek bir canı kaldığını fark ederken buluyoruz. 
 


Uçarı kedi bir anda tılsımını ve onunla birlikte kendisini Çizmeli Kedi yapan şeyi kaybedip kaybetmediğini merak etmektedir. Dreamworks Animation müdürü Margie Cohn şunları söylüyor; “Karakter için büyük bir başlangıç noktası çünkü Çizmeli Kedi çok dramatik. 
 
Tehlike karşısında gülen efsanevi bir maceraperest olamıyorsa Çizmeli Kedi kimdir? Şimdi korkuyu ilk kez hissettiği için tılsımını geri almak üzere o zayıflığın üstesinden gelebilecek mi?” 
 
DreamWorks Animation ekibi için bu yeni bölümün, Şrek’in uzun süredir devamını onurlandırması ve hikayenin Çizmeli Kedi’nin karşılaştığı sihirli yaratıkların hepsini tamamen bağımsız bir şekilde ele alması önemliymiş.
 
 Hepsi Çizmeli Kedi’nin eşit oranda heyecanlı, komik, dramatik ve mükemmel olması gerektiği konusunda hemfikirlermiş. Ekibe stüdyonun 2020 hit filmi Crood’lar yeni Çağ ile katılan yönetmen Joel Crawford ve yapımcı Mark Swift olmuş. 
 
 Cohn şunları söylüyor; “Joel ve Mark’ı seçtik çünkü enerjik ve neşeli bir film yapacaklarını biliyorduk. İzleyicinin karakterle ilgili sevdiği her şeyi beyaz perdeye yansıtırken bu sevilen seri için yeni bir dönem başlatabilirlerdi. 
 
Çok sinematik olan sahneler yaptılar ve Son Dilek’e Şrek serisinin mizah havasını getirdiler. Taklit veya konunun duygusallığını öne çıkarmadan. Ele alınacak, aralarında ilişki kurulacak ve tatmin edici bir sonuç getirilecek çok sayıda karakter ve hikaye vardı. 
 
Joel ve Mark bunu yapacak mükemmel hikayecilerdi.” Çizmeli, Dilek Yıldızı’nı bulmak ve kayıp canlarını geri kazanmak için maceraya atılırken kendisini Yıldızı kendileri için isteyen bir dizi kötüyle karşılaşır. 
 
Crawford ve Swift, hikayenin çatısı için 1996 yılındaki Sergio Leone klasiğinden ilham almış. “Bu filmin İyi, Kötü ve Çirkin versiyonunu sunduk. Aynı altın küpünün peşinde olan farklı, acımasız suçlular var. 
 
Hayatlarını sonsuza dek değiştireceğini düşündükleri aynı dileğin peşinden giden dört farklı kişiyle Western tarzını korumak istedik. Bu da filme bir üstünlük sağladı.” Bu film, Çizmeli Kedi’nin cesaretinden beklendiği gibi seriyi bilinmeyen bir alana götürüyor.
 
 “Bu bölümde bazı denemeler yaptık. Grimm masallarını hatırlatan bazı karanlık unsurlar var. Ama hikayeyi mizahla anlatmak hayranların Çizmeli Kedi’de hep sevdiği şeyleri tatmin etmemizi ve cesur dünyasını yeni izleyicilere tanıtmamızı sağladı.” 
 
Çizmeli Kedi, daha önce hiç karşılaşmadığı bir dönüm noktasında olan bir maceraperest ve sonunda kim olduğunu ve nasıl yaşadığını yeniden düşünmesine yol açıyor. 
 
Crawford şunları söylüyor; “Bu filmin genel havası kesinlikle eğlenceli ve neşe dolu ama bu eğlenceyi yaşamadan önce çöküşleri de deneyimlemeniz gerekiyor. 
 
Çizmeli Kedi, görünüşte en iyi yıllarının geride kalmış olabileceğini düşünerek korkular yaşıyor. Ama derinde hayatı ve yaşadığımız muhteşem deneyimlerimizi kutlamayı konu alıyor.”

Top Post Ad

Below Post Ad