Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Kulübeye Tıklat yakında sinemalarda

Unıversal Pıctures Sunar Bir Blındıng Edge Pıctures Yapımı Fılmnatıon Features And Wıshmore Entertaınment İş Birliğiyle Bir M. Nıght Shyamalan Filmi 
 
 
Genç bir kız ve ebeveynleri ücra bir kulübede tatil yaparken dört, silahlı yabancı tarafından rehin alınırlar ve ailenin kıyameti engellemek için akıl almaz seçim yapmasını isterler. 
 


Dış dünyaya erişimleri sınırlı olan ailenin her şeyi kaybetmeden önce neye inandıklarına karar vermeleri gerekmektedir. 
 
Vizyoner film yapımcısı M. Night Shyamalan’dan Kulübeye Tıklat filminde Dave Bautista (Dune, Galaksinin Koruyucuları serisi), Tony ödüllü ve Emmy adayı Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), BAFTA adayı Nikki Amuka-Bird (İkna, Old), yeni oyuncu Kristen Cui, Abby Quinn (Küçük Kadınlar, Landline) ve Rupert Grint (Servant, Harry Potter serisi) rol alıyor. 
 
Universal Pictures sunar bir Blinding Edge Pictures yapımı, FilmNation Features ve Wishmore Entertainment iş birliğiyle, bir M. Night Shyamalan filmi. Senaryo by M. Night Shyamalan ve Steve Desmond & Michael Sherman. Paul Tremblay’in çok satan The Cabin at the End of the World kitabına dayanmaktadır.
 
 Filmin yönetmeni M. Night Shyamalan, yapımcıları M. Night Shyamalan, Marc Bienstock (Split, Glass) ve Ashwin Rajan (Servant, Glass). İdari yapımcılar Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos ve Ashley Fox. 
 
Filmin görüntü yönetmenleri Lowell A. Meyer (Apple TV+ Servant) ve Jarin Blaschke (Kuzeyli). Yapım tasarımcı Naaman Marshall (Zamanda Tutsak) ve editör Noemi Preiswerk (Apple TV+ Servant). Filmin müziği Herdis Stefandottir (Sessiz Kalma), müzik süpervizörü Susan Jacobs (Zamanda Tutsak). Kostüm tasarımcı Caroline Duncan (Zamanda Tutsak).

Top Post Ad

Below Post Ad