Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Tarihten Sıra Dışı Kesitler Türkiye’yi Sarsan Davalar Yeni Sezonuyla Gain’de

İşkenceden ruh çağırma seanslarına uzanan ilginç bir suikast iddiası, sonu mahkemede biten otomobil yarışları, erkek gibi giyinmekten hoşlanan Melek Hanım’ın kalp kırma hikâyeleri, hakemi döven kalecinin heykeltıraş görüşüne başvurulan davası, siyaseti karıştıran iftiralar… 
 

“Türkiye’yi Sarsan Davalar”, her biri şaşırtıcı olduğu kadar topluma ve dönemine ışık da tutan 15 gerçek hikâyeyle GAİN’de. Siyaset sahnesinde, yeşil sahada veya bir yarış pistinde; kısaca hayatın her alanında yaşanan gerçek hikâyeler, resmi tarih anlatısının ötesine geçerek Türkiye’yi farklı boyutlarıyla anlama imkânı sunuyor. 


 
Üçüncü sezonuyla dönen “Türkiye’yi Sarsan Davalar” tarih sahnesine farklı açılardan ışık tutuyor. Toplumu derinden etkilemiş, şaşırtıcı hikâyeleri ve sıra dışı karakterleriyle çok konuşulmuş davalar, özgün bir belgesel anlayışıyla kısa formatta seyirciyle buluşuyor. 
 
 1939’da bir heykeltıraşın ve meteoroloji uzmanlarının görüş bildirdiği “hakemi döven kaleci” davası, Türkiye’nin ilk otomobil yarışında erkek rakiplerini geride bıraksa da başarısı “şartname” engeline takılınca mahkemelik olan Samiye Hanım’ın hikâyesi, erkek kıyafetleri giyen Melek Hanım’ın genç kadınları kandırıp nişanlanınca mahkemelik olması gibi pek çok sıra dışı olayın detaylarıyla anlatıldığı “Türkiye’yi Sarsan Davalar”, 15 bölümlük üçüncü sezonuyla ekranlara geliyor.  
 
“Türkiye’yi Sarsan Davalar” her salı yeni bölümüyle GAİN’de.  
 
GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 21,90 TL (yıllık 262,80 TL – tek seferde faturalandırılır) karşılığında tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 34,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad