Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Bosch Türkiye’nin En İyi 10 Süpermarkası Arasında

100 yılı aşkın köklü geçmişiyle bugün dünyanın dört bir yanında daima yenilikçi ve kaliteli ürünlerini tüketicileriyle buluşturan Bosch, Superbrands tarafından düzenlenen ‘’Süpermarkalar Türkiye 2022’’ araştırmasında yeniden Süper Marka ödülüne layık görüldü. 
 
Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Bosch, 2022 Superbrands listesinde ilk 10’da yer alan tek beyaz eşya markası oldu. 
 


Ürün ve hizmetleriyle tüketicilerinin hayat kalitesini yükseltecek “yaşam için teknoloji” çözümleri sunma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Bosch, bu yıl 7'ncisi tamamlanan "Süpermarkalar Türkiye 2022" araştırmasında Türkiye’nin ilk 10 Süpermarkası’ndan biri olarak başarısını bir kez daha kanıtladı. 
 
İngiltere merkezli Superbrands International, 98 ülkede faaliyet gösteren bağımsız bir marka değerlendirme kuruluşudur. Önceleri BBC’de bir radyo programı olarak başlayan bu çalışma, kalıcı olması amacıyla bir organizasyona dönüştürüldü. 
 
Superbrands Organizasyonu İngiltere’de ilk kez 1994 yılında gerçekleştirildi. 
 
28 yıldır dünyada Superbrands International tarafından sürdürülen bu organizasyon; markaların başarı hikayelerini, bağlı oldukları şirket içinde oynadıkları ekonomik ve sosyal rollerin önemini bulundukları ülkelerde anlatmak, tanıtmak ve diğer markalara örnek olmalarını sağlamak amacıyla yola çıktı. 
 
Günümüzde markalaşma konusunda bağımsız bir otorite konumuna gelen Superbrands, başarılı olan markaların ve bağlı oldukları kurumların tüketici nezdinde gücünü, değerini, konumunu tescilliyor. 
 
Superbrands, Türkiye’de 17. yılını doldurdu ve bu yıl yedinci organizasyonu gerçekleştirdi. Superbrands Türkiye, “Superbrands kriterlerine” göre 4,200 marka arasından 1,248 markayı aday marka olarak belirledi. 
 
Marka ile ilişkili sivil toplum kuruluşlarının konusunda uzman yöneticilerinden oluşan “Seçici Kurul” tarafından değerlendirilen bu markalardan ilk 300’ü “NielsenIQ” tarafından Mayıs 2022 tarihinde halk oylamasına sunuldu. 
 
NielsenIQ, 300 marka için İstanbul, Ankara, İzmir’de, kadın-erkek, 18-55 yaş ve tüm sosyo-ekonomik statü (SES) gruplarında 2006 görüşme gerçekleştirdi. 
 
Bütün çalışmalar sonucunda 141 marka, Superbrands barajını aşarak Türkiye’nin “Süpermarkaları”ndan biri olmaya hak kazandı.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad