Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Canon, dört yeni görüntüleme ürünü ve lensi ile 2023 TIPA World Awards’ta ödül sahibi oldu

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, 13 ülkeden oldukça saygın 26 fotoğraf ve görüntüleme yayınının temsilcilerinden oluşan TIPA (Technical Image Press Association) heyeti tarafından “En İyi Fotoğraf ve Görüntüleme Ürünü” ödüllerine layık görüldü.
 

1991 yılından bu yana fotoğraf makineleri, lensleri, video kameraları, yazıcıları ve ilgili ekipmanlarıyla toplamda 208 ödülün sahibi olan Canon, bu yıl da yenilikçi ürün gamıyla ödülleri topluyor. 


 
Canon; görüntüleme meraklılarını hem fotoğraf hem de videolarda yaratıcılığını genişletmeye teşvik eden giriş seviyesi fotoğraf makinelerinden, zorlayıcı çekim koşullarında üretilen gazetecilik içeriklerini destekleyen profesyonel film yapım ekipmanlarına kadar geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden ürünlerini gözler önüne seriyor. 
 
Canon bu yıl; EOS R50, Canon EOS R8, Canon XA70/XA75 ve Canon RF 135mm F1.8L IS USM ile ödüle layık görüldü. 
 
En İyi APS-C Giriş Seviyesi Fotoğraf Makinesi: Canon EOS R50 
Hafif ve kompakt yapıya sahip olan R50, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve heyecan verici video ve vlog içerikleri oluşturmaya yardımcı özellikleriyle öne çıkıyor. 
 
Düşük ışıklı koşullarda çekim yapılmasını, 15 kare/sn’ye kadar yüksek hızlı fotoğraflar çekilmesini ve 30p’de 4K video ve 120p Full HD’de ağır çekim video kaydedilmesini sağlıyor.  
 
En İyi Tam Kare Geliştirilmiş Fotoğraf Makinesi: Canon EOS R8 EOS R8; konu takibi, gelişmiş düşük ışık seçenekleri için geniş ISO aralığı (100-102.400), düşük ışıkta AF özelliği ve hızlı seri çekim modu (120 kareye kadar 40 kare/sn, JPEG) dahil olmak üzere Canon'un tüm fotoğraflama uzmanlığını bir araya getiriyor. 
 
Ağır çekim oynatma için 180p'de Full HD 1080, birçok video kayıt seçeneği, dikey video modu ve USB üzerinden web kamerası olarak algılanma dahil olmak üzere videografların ihtiyaçlarına cevap veriyor.  
 
En İyi Profesyonel Video Kamera: Canon XA70/XA75 
Her ikisi de 1 inç CMOS sensöre sahip kompakt ve hafif profesyonel fotoğraf makineleri olan Canon XA70 ve XA75, belgesel ve gazetecilik içerikleri için elektronik haber toplama kategorisine yönelik ürünler olarak konumlanıyor. 
 
Keskin odak kontrolü için Dual Pixel CMOS AF, entegre 15X optik zum lensi, 5 eksenli görüntü sabitleme ve daha yüksek düşük ışık performansı için geniş dinamik aralık gama desteği dahil olmak üzere her yönüyle mükemmel ergonomiyi en son teknolojiyle birleştiriyor.  
 
En İyi Telefoto Sabit Lens: Canon RF 135mm F1.8L IS USM 
 
Canon RF 135mm F1.8L IS USM kişi, manzara, seyahat ve habersiz fotoğraf çekimleri için mükemmel bir seçim oluyor. Diyafram aralığı, gerek sığ (f/1,8'de) gerekse derin alan derinliği (f/22) çekimi için mükemmel bir iş birliği sunduğu gibi Gövde İçi Görüntü Sabitleyici (IBIS) özelliğine sahip bir gövdeyle birlikte kullanıldığında düşük ışıklı çekim koşulları için birçok avantaj sağlıyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad