Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Oppenheimer 21 Temmuz’da Sinemalarda

Christopher Nolan'ın yazıp yönettiği Oppenheimer, izleyicileri dünyayı kurtarmak için yok etme riskini almak zorunda kalan esrarengiz adamın heyecan dolu paradoksuna öğe IMAX® ile çekilmiş epik bir gerilim. 
 

Filmde Cillian Murphy, J. Robert Oppenheimer, Emily Blunt ise karısı, biyolog, botanikçi Katherine “Kitty” Oppenheimer rol alıyor. 
 
Oscar® hayranı Matt Damon, Manhattan Projesi'nin yöneticisi olan General Leslie Groves Jr., Robert Downey, Jr. da ABD Atom Enerjisi Komisyonu'nun kurucu üyesi Lewis Strauss odasında. 


 
Akademi® sahibi Florence Pugh, psikiyatr Jean Tatlock'ı; Benny Safdie teorik fizikçi Edward Teller'ı; Michael Angarano, Robert Serber'ı ve öncü Amerikan nükleer bilimcisi Ernest Lawrence'ı Josh Hartnett canlandırıyor. 
 
 Oppenheimer da ayrıca Oscar® yöneticisi Rami Malek rolde yer alıyor ve Nolan ile Oscar sekiz adayı bulunan oyuncu, yazar ve film yapımcıları Kenneth Branagh'ı tekrar bir araya getiriyor. 
 
Oyuncu kadrosunda Dane DeHaan (Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu), Dylan Arnold (Cadılar Bayramı serisi), David Krumholtz (The Ballad of Buster Scruggs), Alden Ehrenreich (Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi) ve Matthew Modine (Kara Şövalye Yükseliyor) yer alıyor. yer alıyor. 
 
Film, Kai Bird ile merhum Martin J. Sherwin'in yazdığı Pulitzer kazanıyor American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer adlı kitaba dayanmaktadır. 
 
Filmin yapımcıları Emma Thomas, Atlas Entertainment'den Charles Roven ve Christopher Nolan. Oppenheimer, IMAX® 65mm ve 65mm geniş format tarihiyle çekilmiştir ve ilk kez IMAX® siyah beyaz analog görüntülü bölüm içermektedir. 
 
Nolan'ın Tenet, Dunkirk, Yıldızlararası, Başlangıç ​​ve Kara Şövalye üçlemesi gibi filmler global gişe hasılatı 5 milyar doların üstündedir ve 11 Oscar ödülü ile iki adet En İyi Film adaylığı dahil 36 adaylığı vardır.
 
 
Tür: Epik Gerilim Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey, Jr., Matt Damon, Rami Malek, Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett ve Kenneth Branagh Yazan ve Yöneten: Christopher Nolan 
 
Yapımcılar: Emma Thomas, Charles Roven ve Christopher Nolan

Top Post Ad

Below Post Ad