Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Argylle filmi 2024te vizyonda

Matthew Vaughn'un (Kingsman Serisi, Göster Gününü) çarpık zihninden, keskin zekâlı, gerçeklik büken, dünya çapında kuşatan bir casusluk gerilimi olan Argylle geliyor. 
 

Bryce Dallas Howard (Jurassic World Serisi), mutluluktan anladığı evde bilgisayar ve kedisi Alfie ile sonsuza dek süren bir gece olan; çok şeytan casusluk romanları münzevi yazarı Elly Conway'i canlandırıyor.
 


 Ancak Elly'nin gizli ajanı Argylle'ı ve onun küresel bir casus stratejisini belirleme konusunu konu alan kapsamlı kitaplarındaki olaylar, gerçek hayattaki bir casusun gizli eylemlerini yansıtmaya başlar, evdeki sessiz akşamlar sonradan kalır. 
 
 Kediye alerjisi olan casus Aiden'ın (Oscar® sertifikalı Sam Rockwell) sınıfının sağladığı Elly (Alfie'yi sırt çantasında taşır), kitaptaki yapısı dünya ile gerçek dünya arasında çizgi odaklı olmaya başlayan katillerden bir lider adım olmak için dünyanın bir ucundan diğerine koşturur. 
 
Üst düzey oyuncu kadrosunda Henry Cavill (The Witcher), John Cena (Hızlı ve Öfkeli 10), Oscar® ödüllü Ariana DeBose (Batı Yakası'nın Hikâyesi), Grammy ödüllü pop süperstarı Dua Lipa (Barbie), Emmy ödüllü ve Oscar® Bryan Cranston (Breaking Bad), Emmy ödüllü komedi ikonu Catherine O'Hara (Schitt's Creek), Sofia Boutella (Kingsman: Gizli Servis) ve efsanevi Samuel L. Jackson yer alıyor. 
 
Alfie, süper model Claudia Vaughn'un (bekarlık soyadı Schiffer) gerçek hayattaki kedisi Chip tarafından canlandırılıyor. Argylle'in yönetmenliği ve yapımcılığı Mathew Vaughn'a, senaryosu ise Jason Fuchs'a (Seni Hâlâ Görüyorum) ait. 
 
Filmin yapımcılığını Matthew Vaughn, Adam Bohling (Kingsman Serisi), Jason Fuchs ve David Reid (Kingsman Serisi) üstleniyor. Uygulayıcı yapımcılar ise Adam Fishbach, Zygi Kamasa, Carlos Peres ve Claudia Vaughn. Bu film MARV ve Cloudy iş birliğiyle, bir Apple Original Films üretimidir.

Top Post Ad

Below Post Ad