Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Axis Audio Analytics özelliğini etkinleştiren dahili mikrofonlu yeni dome kameralarını duyurdu

Dahili bir mikrofon içeren, AXIS M3086-V Mic ve AXIS P3267-LVE Mic, standart sürümlerle aynı özellikleri içermesinin yanı sıra ses ve ses analizlerinin kullanımını basitleştiriyor. 
 

Her iki kamerada, AXIS Audio Analytics ile ses seviyesindeki ani artışlarda alarm oluşturmak için uyarlanabilir ses algılama kullanıyor ve yapay zeka tabanlı sınıflandırıcılarla çığlık ve bağırışları tespit edebiliyor. 
 


Ayrıca AXIS Audio Analytics'i video analitiği ile birleştirerek ek onay alabilyor ve yalnızca meta verileri ileterek gizliliğin korunmasını sağlıyor. 
 
Bu kameralar AXIS OS'nin temel bir özelliği olan AXIS Audio Analytics’le hiçbir ek ücret ödemeden önceden yüklenmiş olarak gelirken, ayrıca, Ses Gizliliği Kontrolü, ses akışının varsayılan olarak devre dışı bırakılmasını sağlamak ve bunu açmak kullanıcıya bağlı oluyor.  
 
Kameralardaki ses fonksiyonunun özellikleri: 
 Dahili mikrofon Ses seviyesindeki ani artışları tespit etme, Çığlık ve bağırışları sınıflandırma ,Varsayılan olarak gizlilik , Daha fazla hassasiyet için video analitiği ile birleştirme
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad