Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

dublör filmi 26 nisanda vizyonda

O bir dublör ve dublör camiasındaki herkes gibi o da sırf eğlenelim diye havaya uçuyor, vuruluyor, kaza yapıyor, pencerelerden fırlatılıyor ve en yüksek noktalardan yere düşüyor. 
 

Ve şimdi, neredeyse kariyerini bitirecek bir kazadan hemen sonra bu işçi sınıfı kahramanımız kayıp bir film yıldızının izini sürecek, komplo teorisini çözecek ve günlük işini yaparken hayatının aşkını geri kazanmaya çalışacak.
 


Ne ters gidebilir ki? Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde ve Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi filmlerin rekor kıran yönetmeni ve John Wick, Nobody ve Violent Night gibi filmlerin yapımcısı olan, aynı zamanda eski işi dublörlük olan yönetmen DAVID LEITCH şimdiye kadarki en özel filmiyle geliyor.
 
 Yeni bir komik, tutkulu, yıldız oyuncularının toplandığı bir aksiyon filmi, aksiyon filmlerine yazılan bir aşk mektubu ve aksiyon filmlerini yapan, çok çalışan ama hak ettiği değeri görmeyen ekibin filmi: Dublör. 
 
Oscar adayı RYAN GOSLING (Barbie, La Land, Drive) iş sırasında çok yara almış, beden ve akıl sağlığına yoğunlaşmak için bir yıl önce işi bırakan Colt Seavers’ı oynuyor.
 
Colt Seavers, EMILY BLUNT’ın (Oppenheimer, A Quiet Place filmleri, Sicario) oynadığı eski sevgilisi Jody Moreno’nun yönettiği mega bütçeli bir stüdyo filmindeki baş rol oyuncusunun ortadan kaybolmasından sonra sektöre geri dönüyor. 
 
Filmin zalim yapımcısı (Emmy ödüllü HANNAH WADDINGHAM; Ted Lasso) baş rol Tom Ryder’ın (Golden Globe ödüllü AARON TAYLOR-JOHNSON; Bullet Train) ortadan kayboluşunu bir sır olarak saklamaya çalışırken Colt, filmdeki en korkunç ve tehlikeli hareketleri yapar ve bu sırada Jody’nin gözüne tekrardan girmeye çalışır. Ama kayıp yıldızın gizemi derinleşirken Colt kendini yaptığı en tehlikeli hareketten bile daha kötü ve canice bir komplonun içerisinde bulur.
 
1980’lerin popüler filmlerinden esinlenen Dublör’de Tom Ryder’ın baş rolü paylaşan ve reklam aşkı yaşadığı sevgilisi Iggy Starr’ı TERESA PALMER (A Discovery of Witches, The Clearing), Tom Ryder’ın şahsi asistanı Alma Milan’ı Akademi Ödülleri adayı STEPHANIE HSU (Everything Everywhere All at Once, The Marvelous Mrs. Maisel) ve dublör koordinatör ve aynı zamanda Colt’un yakında arkadaşı Dan Tucker’ı WINSTON DUKE (Black Panther serisi, Us) canlandırıyor.
 
Dublör’ün olağanüstü dublör ekibini Dublör Tasarımcısı ve Koordinatörü ve ikinci ekibin yönetmeni CHRIS O’HARA (Free Guy, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) yönetiyor. Ekipte ayrıca BEN JENKIN (Godzilla vs. Kong, The Fate of the Furious), JUSTIN EATON (Deadpool, Avengers: Endgame), LOGAN HOLLADAY (Shazam, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw), TROY BROWN (Quarantine, Sky High), SUNNY SUN (Logan, Deadpool 2), JONATHAN EUSEBIO (John Wick, Black Panther) ve KEIR BECK (Mad Max: Fury Road; Hacksaw Ridge) yer alıyor. 
 
Sinema filmi Hobbs & Shaw’un senaristi DREW PEARCE’a ve GLEN A. LARSON’ın yarattığı televizyon serisine dayanarak yapılan Dublör filmi, KELLY MCCORMICK P.G.A. (Bullet Train, Nobody, Atomic Blonde) ve DAVID LEITCH P.G.A. ve RYAN GOSLING tarafından GUYMON CASADY’nin (Game of Thrones, Steve Jobs; yeni Ripley serisinin uygulayıcı yapımcısı) kurduğu 87North adına Entertainment 360 için yapıldı. 
 
Filmin uygulayıcı yapımcıları DRE PEARCE, CECIL O’CONNOR ve Entertainment 360’tan GEOFF SHAEVITZ. Filmin görüntü yönetmeni JONATHAN SELA (Bullet Train, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw). 
 
Yapım tasarımcısı DAVID SCHEUNEMANN (Bullet Train, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) ve editörü ELÍSABET RONALDSDÓTTIR (Bullet Train, Deadpool 2). 
 
Filmin kostüm tasarımcısı SARAH EVELYN (Bullet Train, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw). Müzikler ise DOMINIC LEWIS (Violent Night, Bullet Train) tarafından hazırlandı. Universal Pictures bir 87North/Entertainment 360 yapımı ve David Leitch filmi olan Dublör’ü sunar.

Top Post Ad

Below Post Ad