Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Emmy Ve Altın Küre Ödüllü Dizi ‘The Bear’dan Yeni Fragman Yayınlandı

Dısney+’Ta 17 Temmuz’dan İtibaren İzlenebilecek Dizinin Yeni Sezonunda Carmy Ve Ekibi, Geçtiğimiz Sezon Büyük Çaba Sarf Ederek Açtıkları Restoranlarında Misafirlerini Ağırlayacak “Ya bir restoran açmak istesem? Zor, vahşi ve spesifik oluyorlar.” 
 

Her şey bu cümleyle başladı. Carmy, Emmy ve Altın Küre ödüllü ‘The Bear’ın 3. sezonunda büyükler ligine oynuyor ve sandviç dükkanından çıkıp ekibiyle birlikte sonunda açtıkları restoranda yeni hikayelerini paylaşacak. 
 


Mutfakta işler kızışıp zorlaşırken, ekibin özel hayatı da bu rüzgara kapılıyor. Yeni tanıtımı paylaşılan ‘The Bear’ın yeni bölümleri, 17 Temmuz’dan itibaren sadece Disney+’ta yayınlanacak. 
 
Çiçekler, mumlar, yüksek doz stres ve sinir, ısı, daha fazla ısı, farklı menüler, anlaşılamayan kaseler, duvarda patlayan tabaklar, Michelin yıldızı avı… 
 
Emmy ve Altın Küre ödüllü ‘The Bear’ın tüm bu öğelere ciddi maruz kalacağımız 3. sezonundan yeni tanıtım yayınlandı. Disney+’ta 17 Temmuz’dan itibaren izleyicilerle buluşacak yeni sezonunda ekibimiz, sandviç dükkanından çıkıp kendilerini çok daha zorlu bir serüvene sürükleyerek hayalini kurdukları restoranı sonunda resmi olarak açıyorlar. 
 
Restoranın adının merak konusu olarak bırakıldığı tanıtımda Carmy ile Richie’nin arasındaki gerilim hattı, mutfağın sıcaklığını daha da artırıyor. 
 
Yeni sezona dair tüm detayların sır gibi tutulduğu, Christopher Storer’ın yaratıcı koltuğunda oturduğu ‘The Bear’da karakterlerin özel hayatlarında da sular durulmayacak. 
 
 Borç sıfırlarının daha da artacağı ve “Michelin yıldızı için her yol mübahtır” felsefesinin tüm ekibe yayıldığı dizinin yeni sezonu, 17 Temmuz’dan itibaren sadece Disney+’ta seyredilebilecek.

Top Post Ad

Below Post Ad