Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Filmseverler D-Smart’la Bayram Edecek

D-Smart, ödüllü film ve dizileri, belgeselleri, çizgi filmleri ile abonelerine sevdikleriyle keyifli zaman geçirecekleri dopdolu bir Haziran ayı sunuyor. 
 

Üstelik, Kurban Bayramı tatili boyunca D-Smart’ın tüm kanalları paket fark etmeksizin bütün abonelerine açık olacak! D-Smart, 7’den 70’e herkesin izleyebileceği film kanallarında Haziran ayı boyunca 1422 farklı film yayınlanacak. 
 


Aksiyondan romantik komediye, çizgi filmlerden belgesellere kadar farklı kategoride onlarca içerik, D-Smart kanallarında seyirciyi bekliyor. Ödüllü filmler ve hem yeni hem de efsane olmuş dizilerin yeni sezonları da Haziran ayı programında yer alıyor. 
 
Başrollerini Rocketman filmindeki Elton John performansıyla beğeni toplayan Taron Egerton ve Oscarlı aktör Colin Firth’ün paylaştığı sıra dışı bir gizli servisin aksiyon dolu maceralarını anlatan Kingsman: The Golden Circle ve Oscar adayı yıldız oyuncu Taraji P. Henson’ın bir kadın tetikçiyi canlandırdığı Proud Mary yayınlanacak. 
 
Eric Bana’dan Force of Nature: The Dry 2, Cannes film Festivali’nde yarışan ve 3 dalda aday gösterilen Hounds ve Venedik Film Festivali kapsamında Venedik Günleri bölümünde En İyi Film dalında aday gösterilen The Last Queen gibi birbirinden özel filmler D-Smart’ta TV’de İlk Kez ekrana gelerek izleyiciyle buluşacak. Snitch, Hollywood Homicide, ve Lakeview Terrace filmleri de Haziran ayında ekranlarda olacak. 
 
Toplam 24 Emmy adaylığı bulunan fenomen aktör Billy Crystal’ın başrolünde yer aldığı Here Today ve Coup!, Clearmind ile The (In)Famous Youssef Salem filmleri TV’de İlk Kez ekrana gelecek. TV’de ilk kez yayınlanacak 2 animasyon filmi; A Greyhound of a Girl ve Epic Tails sinemaseverlerle buluşuyor. 
 
Almost Famous, Radio, Mondays in the Sun ve bir Tom Hanks efsanesi 6 Oscar ödülü Forrest Gump gibi kült filmler ekrana gelecek. Kuzenler Firarda ve Kuzenler Firarda 2 ( TV’de İlk kez), Müfit Can Saçıntı’nın hem yönetip hem başrolünü üstlendiği Yaşamak Güzel Şey, Kolej Rüyası: Lise Günlükleri 2, Ana Kuzusu ve Sonsuza Dek Nedime gibi Türk sinemasının beğenilen filmleri de izleyiciyle buluşacak. 
 
D-Smart ekranlarında 2 yeni dizi yayınlanmaya başlıyor. Taken 11 Haziran’dan itibaren hafta içi her gün 19.00’da yayınlanacak. 
 
Diğer bir dizi de aday gösterildiği 11 dalda Emmy ödüllerinden 2’sini kazanmış olan Brooklyn Nine-Nine olacak. Brooklyn Nine-Nine 6-7 ve 8. sezonlarıyla 18 Haziran’dan itibaren hafta içi her gün 2 bölüm üst üste olacak şekilde saat 20.00’de yayınlanacak. 
 
Ortak bir arkadaşlarının şüpheli ölümünün ardından yeniden bir araya gelen FBI ajanlarının gizemli hikâyesinin ekrana geleceği yeni dizi Class of ’09 17 Haziran’dan itibaren her Pazartesi 21.30’da FX ekranlarında olacak. D-Smart çocukları da unutmuyor. 
 
Çocuk kanallarında; Geronimo Stilton ve Mia and Me, Blippi ve Oddbods, Kral Şakir ve Süper 1 Takım, Interstellar Ella ile Batwheels, Star Wars Young Jedi Adventures ve Me and Mickey gibi çok sevilen çizgi içerikler ekrana gelecek.  
 
DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NE ÖZEL İÇERİK 
Belgesel tutkunları içinde onlarca farklı içerik sunuluyor. Belgesel kanallarında, yeni seri 2. Dünya Savaşının Gizli Kahramanları ve Sıfırın Altında Yaşam: Yeni Nesil belgeselinin yeni sezonu, yine yeni bir seri olan Vahşi, Zeki ve Tehlikeli ve Muhteşem Resifler, Yeşil Gezegen ve Kutuplar Atlası 2, Dünya Okyanus Günü kapsamında ekrana gelecek olan X Trilyon ve Nasıl Yapılmış?, Backstreet Boys: Nick’in Hikayesi ve Asya Yüzyılı 2. Sezon ile Tarihi Anıların Tanıkları gibi keyifli içerikler var.  
 
KURBAN BAYRAMINDA TÜM KANALLAR TÜM ÜYELERE AÇILIYOR 
 
Kurban Bayramı tatili boyunca D-Smart’ın tüm kanalları paket fark etmeksizin bütün abonelerine açık olacak. Once Upon a Time… in Hollywood, The Amazing Spider-Man 2, Kingsman: The Golden Circle, Baby Driver gibi yabancı filmlerin yanı sıra, Eltilerin Savaşı, Ali Baba ve Yedi Cüceler, Deli Aşk ve Arif V 2016 gibi sevilen yerli filmler de ekranlarda bayram coşkusunu yaşatacak. 
 
Lost, How I Met Your Mother, Taken, The Walking Dead gibi efsane dizilerle birlikte; Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Poyraz Karayel, Çatı Katı Aşk gibi beğenilen yerli diziler de ekranlarda olacak. Masha ve Koca Ayı, Kral Şakir, Cocomelon, Kukuli ve Bluey bayramda çocuklara keyifli saatler geçirtecek. 
 
 Belgesel tutkunları için de; Aslan Hanedanlığı, Araba S.O.S., Sıfırın Altında Yaşam, Bi’ Acayip Tarih gibi yapımlar seyirciyle buluşacak.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad