Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

PHILIPS 42PFL9803H 42" FULL HD LCD TELEVİZYON

Mükemmel kontrast ve parlaklık için Lüks LED Ekran
Lüks LED Ekran muhteşem parlaklık ve renkler için mevcut en yüksek kontrastı üretir. Devrim niteliğindeki yeni LED ışıklar bir sistem içerisinde LCD ekran için arka aydınlatma olarak kullanılır. Binden fazla LED ışık seçimli olarak çalışır. Parlak görüntü bölgelerinde parlak ışık üretirler ve koyu bölgeler veya sahnelerde en koyu seviyeye ayarlanırlar. Bu sistem, parlak alanlarda maksimum ışık çıkışı ve rengin yanısıra, en koyu siyah içeren görüntü üretir. Sonuç, mükemmel kontrast, keskinlik ve canlı renklere sahip muhteşem görüntü.
Son derece parlak görüntüler için dinamik kontrast 2.000.000:1
LCD düz ekranınızın en yüksek kontrasta ve en canlı görüntülere sahip olmasını istiyorsunuz. Çok özel bölgesel LED ayarlama özelliği sayesinde, LED arka aydınlatma bunu size sunar. Işığı gerekli yerlerde üretir ve koyu bölgeleri çok siyah tutar. LED'ler tarafından sağlanan mükemmel karartma, 2.000.000:1 gibi benzersiz bir dinamik kontrast oranının elde edilmesine olanak sağlar. Canlı renklerde mükemmel parlaklıkta bölgelerin yanısıra görüntüler ilk kez koyu siyah ile birlikte sunuluyor.
Full HD görüntülerin en yüksek kalitede görüntülenmesi için HD Ready 1080p
HDTV yayını veya Blue-ray DVD gibi HD kaynaklarının Tam Yüksek Çözünürlüklü TV sinyallerinin olağanüstü görüntü kalitesinin keyfini çıkarın. HD Ready 1080p, sıradan HD Ready'nin çok ötesinde bir görüntü kalitesi sunan korumalı bir etikettir. Full HD 1920x1080p Yüksek Çözünürlüklü TV sinyalinin çözünürlük ve görüntü kalitesiyle ilgili avantajlarını kullanabilen bir HD ekranı sunmak amacıyla EICTA tarafından konmuş katı standartlara uygundur. Hem analog YPbPr hem de DVI veya HDMI'nın sıkıştırılmamış Dijital bağlantısı için HDCP destekli evrensel bir bağlantısı vardır. 24, 50 ve 60 Hz'de 1080p aşamalı sinyalleri görüntüleyebilir.
Çok yumuşak Full HD filmler için Perfect Natural Motion
Philips, Perfect Natural Motion'ı (Mükemmel Doğal Hareket), film tabanlı görüntü içeriklerinde görülebilen bozulmaları ortadan kaldırmak için geliştirmiştir. Perfect Natural Motion, görüntüdeki hareketi değerlendirir ve araya görüntü koyarak hem yayın hem de filmdeki (DVD ve Blu-ray Disk gibi) titreme hareketlerini düzeltir. Perfect Natural Motion, mükemmel netliğe sahip daha yumuşak ve sessiz görüntüler sağlar. Perfect Natural Motion, 1080p filmler ve 24p Gerçek Sinema dahil, SD ve HD görüntülerde titremeleri giderir.
Parlak renkler için Geniş Renk Dizisi LCD ekran
Parlak renkler için Geniş Renk Dizisi LCD ekran
Mükemmel hareket netliği için 100Hz Clear LCD 2ms performans
100Hz Clear LCD, ekrandaki hızlı hareketlerde bile net ve canlı görüntüler için üstün bir netlik sağlar. Çift Kare Hızı Eklemesi, 100Hz yenileme hızı ile çalışır. Hareket geçişlerindeki netliği, standart LCD'lerdekinin iki katından fazla artırarak 3 milisaniyelik (Algılanan Bulanıklık-Kenar-Genişlik; BEW olarak ölçülür) bir tepki süresi yaratır. Bu eşsiz Philips teknolojisi, LCD ekranların hareket netliğini görülmemiş bir düzeye çıkarır.
2250 trilyon renk işleme
En gelişmiş renk işleme ile canlı ve doğal görüntüler. 17 bit'lik renk yükseltici, toplam 2250 trilyon renk işleme gücü olan 3 renk kanalının (RGB) her birini en iyi hale getirir. Daha canlı renkler üretirken mükemmel netliği korur. Gelişmiş algoritmalar, ten tonlarını ve hafif renk gölgelerini algılar ve bunları, en doğal renkleri verecek şekilde işler.
Ambilight Spectra 2 izleme deneyimini zenginleştirir
Ambilight Spectra 2'nin hale etkisi, izleme deneyimine yeni bir boyut katar. Kendinizi tamamen görüntülerin içinde hissederek hayal bile edemeyeceğiniz yoğunlukta bir izleme deneyimi yaşarsınız. Kompakt Güç LED'i teknolojisi, arka kapakla sorunsuz şekilde bütünleşerek ön taraftaki parlamayı önler. LED'lerin ayrı sürücüsü, birleşerek yumuşak bir ışık kuşatması oluşturan birçok ışık segmenti yaratır. Bu, gelişmiş ekran içeriği izleme ve görüntünün odaya daha etkili şekilde yayılmasını sağlar.
DVB-T ve DVB-Kablo alıcı aracılığıyla MPEG4 HDTV alım
Full HD panel, 1920 x 1080p geniş ekran çözünürlüğüne sahiptir. Bu, mümkün olan en iyi görüntü kalitesi için, HD kaynaklarının en yüksek çözünürlüğüdür. Dahili alıcı üzerinden yüksek çözünürlüklü karasal yayın içeriğini almanıza olanak sağlar. Hem MPEG-2 hem de MPEG-4 formatları için DVB-Karasal ve DVB-Kablo sinyallerini destekler. Herhangi bir ek alıcıya gerek kalmadan olağanüstü ses ve görüntü kalitesine ulaşacaksınız. *Yalnızca seçilen ülkelerde veya sağlayıcılarda bulunur
Daha fazla detay için tıklayınız

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad