Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

BP'den DIGITURK Kampanyası

BP ile Digiturk ve Lig TV Keyfi Hediye Kampanyası kapsamında BP Club Card sahipleri, BP istasyonlarından yapacakları akaryakıt alışverişleriyle, Digitürk Giriş Paketi, Lig TV Spor Giriş Paketi veya Sinema Paketi şifresi kazanmaktadır. Kampanya 20 Ekim - 31 Aralık 2008 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyada BP Club Card kullanılarak akaryakıt alışverişlerinde toplanılan her '400 puan + 40 YTL' veya '1000 Puan + 20 YTL' karşılığında 1 adet Digitürk Giriş Paketi şifresi kazanılmaktadır. Paketlerin izlenme süresi 12 ay'dır.

Kampanya ile 12 aylık Digitürk Giriş Paketi üyesi olan BP müşterileri, daha sonra topladıkları her 150 puan karşılığında 15 YTL katılım payı ödeyerek veya sadece 400 Puan toplayarak 1 aylık 1 adet Lig TV'li Giriş Spor Paketi şifresi almaya hak kazanmaktadır.

BP Club Card sahipleri, eğer daha önceden Digitürk üyesi ise topladıkları her 200 puan karşılığında 20 YTL katılım payı ödeyerek 1 adet aylık Lig TV Paketi veya 45,90 YTL değerinde fatura indirimi almaya hak kazanmaktadır. Lig TV’yi tercih etmeyen Digitürk üyeleri ise sinema paketi veya diğer paketlerden birini seçebileceklerdir.

AUTO LPG kullanıcıları için her tekliften aynı puan miktarları ve YTL bazında katılım payları geçerli olacak.

'BP'den Digitürk ve Lig TV Kampanyası' 31 Aralık 2008 saat 23:59'a kadar geçerli olacaktır. BP müşterileri şifrelerini kampanyaya katılan BP istasyonlarından 10 Ocak 2009 tarihine kadar alabileceklerdir.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad