Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

SONY BRAVIA Z4500 Motionflow 200Hz, FULL HD LCD TV


En yeni teknolojimiz olan Motionflow 200Hz, yeni BRAVIA Z4500 Serisini heyecan verici bir boyuta taşıyor.

Orijinal Motionflow 100Hz teknolojimizin avantajlarından biri de, TV için ilk dört kat artırılmış kare hızını yaratmak için kare hızının bir kez daha iki kat artırılmış olmasıdır.

Artık tek bir ayrıntıyı bile kaçırmamanız için titreşim de dahil olmak üzere aksiyonun tüm unsurlarını netleştirmek amacıyla, her yöndeki hareket tahmin edilerek, üç yeni sahne yaratılır. İster bir spor fanatiği, ister film düşkünü, ister bir oyun tutkunu olun, bu TV aklınızı başınızdan alacak.
Hareketten en iyi şekilde yararlanma
BRAVIA serisinin en yeni modeli olan Full HD Z4500 Serisi, BRAVIA ENGINE 2 teknolojisi ile size kristal netliğinde görüntü ve gerçeğinden daha iyi bir renk kalitesi sunar.

Arkaplanda çok çalışarak, görüntünün size ulaştığında net, ayrıntılı ve derin olması için görüntü kalitesini artırmak üzere dijital sinyal işleme özelliğini kullanır.

Daha Fazlasını mı İstiyorsunuz? Akıllı gürültü giderme özelliği görüntüyü daha da netleştirir ve size her sahnede en iyi siyah düzeylerini ve renk derinliğini vermek için Akıllı Kontrast Geliştirici arka ışığı karartır
PC'nizdeki resimleri, şarkıları kolayca, kablosuz görüntüleyin
Sizi durduran hiçbir şey yok
TV'nizden daha fazlasını mı istiyorsunuz? Z4500 Serisi BRAVIA'yı VAIO dizüstü bilgisayarınız gibi diğer DLNA ağ bağlantılı cihazlara bağlamak çok kolaydır ve bu cihazlar arasında kablosuz bağlantı da kurulabilir.

En sevdiğiniz fotoğrafları büyük ekranda görün. Ya da, en sevdiğiniz şarkıları ev içerisinde herhangi bir yerde bulunan VAIO dizüstü bilgisayarınız aracılığıyla, TV'nizde istediğiniz kadar yüksek sesle çalın.

Dijital fotoğraf makineleri de hiç uğraşmadan HDMI™ aracılığıyla bağlanabilir ve sahip olduğunuz diğer ev eğlence cihazları için de bir USB bağlantı noktası bulunmaktadır.
BRAVIA Z4500 üstün performansına uygun şık bir tasarıma sahiptir.

Lüks GeceMavisi rengindeki çerçeve ister kalabalıktan sıyrılması, ister zarif bir aksesuar olarak uyum içerisinde olması için TV'ye şık bir görünüm kazandırır. Daha yakından baktığınızda, en karanlık gece mavisini andıran bir görünüm için parlak toz taneciklerinin çerçevenin üzerine serpiştirildiğini göreceksiniz.

Bu nedenle de ister tüylerinizi diken diken eden bir film, ister milyonları ekran başında toplayan bir spor müsabakası izliyor olun, Z4500 Serisi BRAVIA'dan kesinlikle gözünüzü ayıramayacaksınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad