Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Sony’nin HD video çekimi yapabilen yeni Cyber-shot modeli T500

Sony’nin HD görüntü kalitesinde video çekimi yapabilen yeni Cyber-shot modeli T500, 10.1 efektif megapiksel çözünürlüğü, Carl Zeiss Vario-Tessar 5x optik zoom objektifi, Optik Görüntü Sabitleyici (Optical SteadyShot) ve Yüksek Hassasiyet (High Sensitivity) teknolojileri ile dijital fotoğrafçılığa yeni bir anlayış getiriyor

Yeni Cyber-shot T500; gümüş, siyah ve kırmızı renk seçenekleri ve ince yapılı hatlara sahip tasarımı ile diğer fotoğraf makineleri arasından sıyrılırken, beklentileri fazlasıyla karşılayan Sony teknolojisini içeriyor.

Stereo ses ile HD kalitesinde video çekebilen T500, HD film modunda video başına 10 dakikaya kadar çekim yapıyor. Video dosyaları MPEG4 AVC/H.264 formatında kaydediliyor ve bu sayede dosyaları PC’ye aktarmak, e-mail veya web sitelerine yüklemek son derece kolay ve hızlı bir hale geliyor. Yeni T500, 10.1 efektif megapiksel çözünürlüğüyle de kullanıcıların mükemmel kalitede fotoğraflar çekmesine fırsat tanıyor.

T500’de video çekimini kesmeden aynı anda fotoğraf da (1280x720 piksel) çekilebiliyor.

T500, sahip olduğu Carl Zeiss Vario-Tessar 5x optik zoom objektif ile fotoğraf ve video çekimlerini son derece kolay bir hale getiriyor. T500’ün ekstra büyük 3,5 inç’lik Clear Photo LCD Plus dokunmatik ekranı fotoğraflar ve video görüntülerine harika bir görünüm kazandırırken ayrıca fotoğraf makinesinin fonksiyonlarının kullanılmasını da son derece kolay bir hale getiriyor. Bir çekimi düzenlerken ekranın herhangi bir yerine dokunmanız sahnenin o kısmında odaklamanın kilitlenmesini sağlıyor.

Ekranda bir yüze dokunmanız ile birlikte, yeni Cyber-shot T500, sahip olduğu Yüz Tanıma Teknolojisini (Face Detection) devreye sokuyor, sahnedeki insanların yüzüne odaklanıyor ve böylece daha güzel portreler çekmenizi sağlıyor. Yüz Tanıma Teknolojisi (Face Detection) sayesinde sekiz adede kadar yüz aynı anda izlenebiliyor ve bu sayede büyük aile ve arkadaş grupları gibi çekimlerin son derece kolay bir şekilde yapılmasını sağlıyor.

Yeni T500 sahip olduğu ”Bulanıklığa Karşı İkili Çözüm Teknolojisi”ne ek olarak Gürültü Azaltma (Clear RAW Noise Reduction) özelliği ile iç mekanlarda ya da zorlu, ışığın yetersiz olduğu parti ve alacakaranlık gibi koşullar altında flaşsız daha net ve doğal fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. ”Bulanıklığa Karşı İkili Çözüm Teknolojisi”, Optik Görüntü Sabitleyici (Optical SteadyShot) ve Yüksek Hassasiyet (High Sensitivity) birarada kullanarak yüksek deklanşör hızını destekliyor.

Çekimler tamamlandıktan sonra seçilen müzik eşliğinde HD slayt gösterileri, fotoğraf ve video koleksiyonunuzun keyfine fazladan bir boyut katıyor. T500, herhangi bir BRAVIA LCD TV ya da HD Ready televizyona HDMI™ kablosuyla bağlandığında harika ayrıntılara ve gerçekliğe sahip HD görüntü kalitesi sunuyor. Sony HD televizyonunuzdaki BRAVIA™ Sync özelliği Cyber-shot™ oynatma fonksiyonlarını TV uzaktan kumandası ile ekrandan kontrol edilmesine izin veriyor. Birlikte sunulan Picture Motion Browser yazılımı da sevdiğiniz fotoğrafları ve HD klipleri görüntü paylaşım sitelerine yüklemenizi ve arkadaşlarınıza ve ailenize e-mail ile göndermenizi kolaylaştırıyor.milliyetmobil

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad