Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Canon yüksek kapasiteli dahili sabit disk görüntü kaydı yapan iki yeni High Definition video kamera modeli olan HG20 ve HG21'i piyasaya sundu

HG10 modelinin varisi olan bu kameralardan HG20 modeli, 22 saatlik görüntü kaydedebilen, 60 GB kayıt kapasitesi sunarken; HG21 bunu iki katına çıkararak 120 GB kayıt kapasitesine sahip bulunuyor. Her iki kamera da, AVCHD (High Definition için gelişmiş video kodeki) formatı altında erişilebilecek en yüksek oran olan 24 Mbps'lik veri MPX kayıt modu ve dahili sabit sürücüye veya çıkartılabilir SDHC kart ortamına kayıt yapma yeteneği sunan Canon'un İkili Kayıt Sistemi'ni barındırıyor.

Canon HG20

Hem HG20 hem de HG21, 1920 x 1080 Full HD çözünürlükte, AVCHD görüntüleri alıp kaydedebiliyor. Bu da, en yüksek kalitede görüntüler elde etmek için, Full HD televizyonların çözünürlüklerine ideal bir şekilde eşleştirildi.

Canon HG21

Her iki video kamera da Canon'un bir sonraki nesil HD Video kamera sistemlerinden faydalanıyor. Geliştirilmiş çözünürlük ve görüntü kalitesi Canon'un 3,3 MP Full HD CMOS sensörü ile sunuluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad