Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

VESTEL PIXELLENCE SUPER SLIM FULL HD 26" LCD TV


Yeni Teknoloji Slim Panel
Pixellence SuperSlim’in 3.3 cm.lik slim paneli bulunduğu ortama şık bir görünüm kazandırırken, size daha geniş bir ekranı izliyormuş hissini yaşatıyor. Bu inanılmaz incelik yaşam alanlarında özgür ve ferah bir atmosfer yaratıyor.

Movie Sense 100 Hz
Movie Sense 100 Hz teknolojisi ile Pixellence SuperSlim bir sonraki kareyi tahmin ederek, 1 saniye içerisinde ekranda görünen kare sayısını 2 katına çıkarıyor. Movie Sense 100 Hz teknolojisi, gelişmiş tarama performansı ile LCD’nizin ekranındaki hareketli görüntüleri netleştiriyor, daha doğal, daha keskin ve gerçek hayata en yakın hale dönüştürüyor.

40000:1 Dinamik Kontrast
40000:1 kontrast oranı, görüntüdeki siyah ve beyaz renk tonlarının canlı ve net bir şekilde belli olmasını sağlıyor. LCD’nizin ekranında beliren nesneler, ayrıştırılmış renkleriyle çok daha gerçekçi ve doğal bir şekilde izleniyor.

Dokunmatik Tuşlar
Diğer LCD modellerinde bulunan açma-kapama, ses ve program düğmeleri yerine kullanılan; parmağınızın küçük bir temasıyla istediğiniz komutu verebileceğiniz Dokunmatik Tuşlarla, televizyonunuzun kontrolü artık çok daha pratik, çok daha estetik…

Full HD
1920x1080 çözünürlüğü ile normal bir HD Ready LCD’de bulunan piksel sayısını 2’ye katlayan Full HD teknolojisi, iyi bir görüntüyü çok daha kusursuz bir görüntüye dönüştürüyor.

4 HDMI
LCD’niz 4 ayrı HDMI girişi ile evinizdeki HD sinyali veren oyun konsolları, Blu Ray DVD oynatıcılar, kameralar ve uydu alıcıları ile aynı anda ayrı ayrı bağlanabiliyor, ihtiyaçlarınızı sorun yaşamadan karşılıyor.

USB Teknolojisi
Pixellence SuperSlim ile tek bir girişten çektiğiniz videoları ve fotoğrafları, arşivinizdeki filmleri, müzik listenizdeki şarkıları oynatabilirsiniz. LCD’nizin yan panelinde bulunan USB girişine, video, film, resim ve müziklerinizi kaydettiğiniz USB flash belleğinizi yerleştirerek eğlenceye hemen bağlanabilirsiniz.

Gizli Hoparlör (hidden speaker)

Normal LCD’lerde ön panelin üzerinde yer alan hoparlörler Pixellence SuperSlim’le birlikte ilk defa gövdenin altına gizlendi. Gizli hoparlör sistemiyle çok daha ince bir çerçeveye sahip olan Pixellence SuperSlim LCD’nin full akrilik özel parlak yüzeyi salonunuza şık bir görünüm kazandırıyor.


4 Üstün Pixellence Teknolojisi
Renk İyileştirme Teknolojisi
Pixellence, renk bilgisini piksellere gitmeden önce algılar. Rengin tonları üzerinde çalışmalar yaparak renk değerlerini mükemmel seviyelere çıkarır. Artırılmış renk değerleri, çok daha canlı ve net bir görüntü performansı sağlar.
Kontrast İyileştirme Teknolojisi
Pixellence, görüntüdeki siyah beyaz oranı olarak bilinen kontrast değerlerini algılar. Kontrast oranın yüksekliği, nesnelerin ekranda daha gerçekçi renklerde görünmelerini sağlar. Daha gerçekçi renkler, daha büyük bir izleme keyfi yaşatır.

Keskinlik Artırma Teknolojisi

Pixellence, görüntüdeki tüm keskinlik değerlerini algılar. Nesneler ve arka zeminler arasında oluşan doku kaynaşmasını engelleyerek ekranda görünen nesnelerin hatlarını çok daha belirgin hale getirir.

Ten Rengini İyileştirme Teknolojisi
Pixellence, görüntüdeki ten bölgelerini diğer bölgelerden farklı olarak algılar. Doku yapısına uygun iyileştirme teknolojisini kullanarak gerçekçi ten rengini yakalar. Böylece ekranda gördüğünüz karakterler, canlı ten renkleriyle daha çok ön plana çıkarlar.

SRS TruSurround XT
Televizyonunuzun sesini bulunduğu ortama en iyi şekilde yayarak “sanal surround” etkisi yaratan SRS TruSurround XT teknolojisi, daha temiz, daha net ses ve gerçekçi bas efekti özellikleriyle mükemmel bir film keyfi yaşatır.

Oyun Modu
Televizyonunuza bağladığınız oyun konsolları için düşünülmüş bu özellik, diğer televizyonlarda bulunan standart resim ayarlarının aksine, sağladığı maksimum resim performansı ile oyun oynarken çok daha eğlenceli deneyimler yaşamanızı sağlar. Oyun Modu aktif hale getirildiğinde, kontrast ve renk değerleri otomatik olarak optimum seviyeye gelerek resim performansını kusursuzlaştırır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad