Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

FastSatfinder v2.7.0 TÜRKÇE


Müthiş hızlı ve kolay olan Satellite Finder uydudan sinyal alımı için düzenleme aracıdır. Sadece birkaç dakika içerisinde profesyonel düzeyde kullanıma geçersiniz. Bu programla sadece açıları hesaplamakla kalmazsınız, aynı zamanda mevcut sinyal gücünüzü grafik halde görebilirsiniz. Buda FastSatFinder ı diğerlerinden ayıran en önemli özelliktir.

Evinde Uydu olanların olmazsa olmaz ihtiyaclarından biri bu program sayesinde ewinzdeki uydunun tam performans lı çalışmasını sağlıyabilirsiniz.
Evinde uydu bulunan çoğu kişi böylesine iyi bir araca ihtiyac duyabilir. Uydu sinyallerini yakalayıp sabitleyebilen ve bunun yanı sıra benzer bir çok opsiyonu bulunan bu programın Türkçe dil desteği de bulunmaktadır.


FAST SAT FİNDER Uydu Sinyali Bulucu bu programla rahatlıkla çanağınızın kapasitesinin yakalayabildiği tüm uydu sinyallerini yakalayıp çanak kuruculara para vermeden sizler çanaklarınızı ayarlayabilirsiniz.

DOWNLOAD

***Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz. Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://full-hdready.blogspot.com sorumlu değildir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad