Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TÜRKSAT Kablo TV altyapısı üzerinden UYDUNET markasıyla verdiği internet erişim hizmetinden faydalanmak isteyen yeni aboneler için kampanya düzenliyor

09 Şubat 2009'da başlayan kampanya boyunca, UYDUNET'e yeni abone olmak isteyenler, 30 TL'lik kurulum ücreti ödemeyecekler.

10 TL'den başlayan fiyatlarla sunulan UYDUNET hizmetinde, gerçek genişbant internet erişim hızı 20 MB'e kadar çıkıyor.

UYDUNET aboneleri ayrıca, VOIP özellikli modemi taksitle satın alabiliyorlar.

UYDUNET'in sunduğu çocuklar için temiz internet hizmetinde, zararlı içerikler ve zararlı siteler kaynağında engelleniyor. Güvenli internet hizmetinde ise aboneler Türksat merkezindeki güvenlik duvarları ile korunarak, kendi bilgisayarlarına antivirüs programları yüklemelerine gerek kalmadan merkezden koruma sağlanıyor. UYDUNET abonelerine ayrıca, çocuklar için temiz internet hizmeti çerçevesinde içerik filtreleme hizmeti de veriliyor.

UYDUNET aboneleri Kablo TV hattından internet aldıkları için başka bağlantıya veya hatta ihtiyaç duymamakta ve fiber optik altyapıya sahip Kablo TV hattının sunduğu gerçek hız avantajını yaşıyorlar. UYDUNET aboneleri, kullandıkları kadar internet ücreti ödeyebilmekte ve bulundukları tarifelerde limit aşımı halinde en fazla ne kadar ücret ödeyeceklerini de biliyorlar.

UYDUNET İnternet Tarifeleri için tıklayın

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad