Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TELEDÜNYA YAZA MERHABA KAMPANYASI

Bu kampanya kapsamı, 1 Mbps hız 4 GB kotalı hızı seçerek 24 ay UYDUNET + TELEDÜNYA kullanım taahhüdünde bulunan sözleşme sahipleri için geçerlidir.
Kampanyadan, mevcut Kablo TV ve Teledünya kullanıcıları ile UYDUNET ve TELEDÜNYA’ya aynı anda yeni abone olacaklar faydalanabilirler.
YAZA MERHABA KAMPANYASI kapsamında 1 Mbps hızında 4 GB kotalı internete abone olanlara, 3 ay boyunca limitsiz ve ücretsiz sunulacak olan Uydunet hizmetinin, takip eden aylarda ücretlendirilmesi ise 1 Mbps 4 GB için 26 TL ve varsa kota aşım ücreti tarife üzerinden ücretlendirilecektir. Faturalandırma yapılırken 4 GB kotanın kullanılmamış olması dikkate alınmayacaktır.
YAZA MERHABA KAMPANYAS’INDA, talep edecek müşterilere peşin 49 TL’ye, 12 taksitle 60 TL’ye, 24 taksitle 72 TL’ye verilecek SD SET TOP BOX maksimum 1 adettir.
Kampanya kapsamında bedelsiz olarak verilecek Kablolu Kablo Modem stoklarla sınırlıdır.
Müşterilerimizin, taahhüt süresi dolmadan UYDUNET’i veya TELEDÜNYA’yı iptal ettirmesi halinde, kablolu modem (100 TL), kurulum bedelleri ve ödenmemiş internet bedelleri geri alınacaktır. Kampanya kapsamında SET TOP BOX alan müşteriler, taahhüt süresi dolmadan aboneliklerini iptal ettirirlerse mevcut SET TOP BOX fiyat tarifesine göre fark ücreti ödeyeceklerdir.
Bu kampanyadan yararlanan müşteriler 24 ay boyunca hız değişikliği yapamayacaktır.
Halihazırda diğer kampanyalardan faydalanan abonelerimiz, bu kampanyadan faydalanamazlar.
Fiyatlata, TELEDÜNYA hizmet ücreti 9,5 TL dâhil değildir.
UYDUNET hizmeti Kablo TV hizmeti ile birlikte sunulabilmektedir.
Kampanya UYDUNET altyapı imkânları ile sınırlıdır.
Kampanyamız 01.06.2009 – 30.08.2009 tarihleri arasında geçerlidir.
Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.TELEDÜNYA

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad