Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Digiturk'ten Son Yenilikler 3 boyutlu TV, 3G ve DVDigi

Türkiye'nin ilk dijital platformu Digiturk, bu zamana kadar gerçekleştirdiği teknolojilerin yanı sıra yeni servislerini de tanıttı. 3 boyutlu TV, 3G ve DVDigi'nin detayları ilk kez SDN'de.

Digitürk üyeleri DigiturkPlus'larından DVD dükkanlarına gitmeye gerek kalmadan film/dizileri seçip istedikleri zaman izleyebilecekler.

DVDigi'de HD/SD (yüksek çözünürlüklü/standart çözünürlüklü) filmler, diziler, belgeseller, unutulmaz derbiler gibi geniş yelpazedeki içerik, vizyondan hemen sonra Digiturk Plus kullanıcılarının kutularına yüklenecek. Üstelik bu servis bir süre için ücretsiz olacak.

3 Boyutlu HD Yayın


Ceyda Düvenci ve Toprak Sergen, yeni hizmetlerin
tanıtımını keyifli bir şov ile gerçekleştirdi.


Digiturk, Türkiye'de ilk defa 3D HD içerikli "İstanbul'a Dokun" belgeseli prodüksiyonunu gerçekleştirdi. DigiturkPlus üyeleri 2010'da Digiturk'te yayınlanacak 3D HD filmler ile yeni boyutun keyfini yaşamaya devam edecekler.

TV Rehberi iPhone'da

tvguide.digiturk.com.tr sitesinden Digiturk üyeleri tüm kanallardaki program bilgilerine erişebiliyorlar. TVGuide'da programların anlatımlarına ek olarak, görselleri, videoları da sunuluyor.

Ayrıca iPhone sahipleri, App Store'dan yükledikleri Digiturk TV Guide uygulaması ile yayın akışına, programların bilgilerine, posterlerine, fragmanlarına ulaşabiliyorlar ve yine Digiturk Plus'larına tek komut ile uzaktan kayıt yapabiliyorlar.

Digiturk, önümüzdeki dönemde bütün mobil telefonlarda aynı deneyimi yaşatmayı planlıyor.

E-Dergi
Digiturk, E-dergi servisi ile dergi okuma deneyimini daha keyifli hale getiriyor. Digiturk dergisini, gerçek dergi görüntüsünde, multimedya ve etkileşim içeriğiyle zenginleştirilmiş şekilde üyelerine sunuyor.turkeyforum/shifdelete
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad