Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

HDen 1 Haziran da DSMART 116.Kanalda yayında

D - Smart HD ailesinin yeni ferdi; CNBC-e ve e2'de yayınlanan, milyonların merakla izlediği dizilerin bir araya geldiği "HDen" kanalı izleyiciyle buluşuyor.

HD - Smart'ın bünyesinde 10 kanal var: En çok izlenen dizilerin ve programların yayınlandığı Kanal D HD ile Star HD, zengin belgesellerin yer aldığı Discovery Channel ile Animal Planet, her ay 150 filmin yayınlanacağı SinemaTV HD ile Sinema TV HD2, ayrıca Penthouse HD, futboldan motor sporlarına, bokstan su sporlarına kadar zengin spor içeriği sunan Eurosport HD ve yayın hayatına Haziran'da başlayacak olan HDen kanalı.

116. kanalda izlenebilecek olan HDen; Doğuş Yayın Grubu içerisinde yer alan CNBC-e, e2 gibi kanalların özel seçkilerinden oluşan, dünyaca ünlü dizilerin, basketbol ve futbol maçlarının evlerde yüksek kaliteyle izlenmesine olanak sağlayacak özel bir kanal.

Ayrıca A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa ve Dünya Kupası ön eleme maçları ile UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçları da HD olarak sadece D-Smart HD’de yer alıyor. ntv

Top Post Ad

Below Post Ad