Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Samsung HMX-T10

Samsung’un kulalnıcıların yüksek kaliteli, full HD çekimi hiç olmadığı kadar kolay hale getiren gelecek nesil kompakt dijital video kamera serisinin bir parçası.

SAMSUNG HMX-T10 özellikler arasında parlak, 2.7 inç boyutundaki dokunmatik LCD ekran ve aynı anda hem sabit hem de hareketli görüntüleri kaydedebilme özelliği yer alıyor.
Samsung HMX-T10’in 20 derece eğik açılı mercek gibi rahatlığa yönelik özellikleri bu serinin yenilikçi ve kolay kullanıma dönük özelliklerini yanısıtıyor ve yenilikçilik ve tasarımdaki liderliğimizi pekiştiriyor.

Kaliteli Çekim Özellikleri
HMX-T10 video kamera kompakt tasarımına karşın, yenilikçi, son teknoloji özellikler sunarak en yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimini mümkün kılıyor. Video kamera tüm görüntüleri kristal berraklığında çekiyor, sabit görüntüler de 4.7 megapiksel çözünürlükle çekiliyor. Ayrıca Optik Görüntü Sabitleme özelliği de çekilen görüntüde herhangi bir bulanıklığın olmamasını sağlıyor. Bu çığır açıcı özellikleri sayesinde kullanıcılar HMX-T10 ile kaliteli çekimler yapmak için sabırsızlanacaklar.

HMX-T10 gelişmiş BSI (Arka Yüzden Aydınlatma) CMOS sensörü barındırıyor. Bu sensör geleneksel CMOS sensörlerine oranla iki kat daha fazla hassasiyet sunuyor. Bu yenilikçi özellik görüntüdeki olası bozulmaları önemli seviyede azaltıyor ve düşük aydınlatmalı ortamlarda dahi berrak, net, sabit ve hareketli görüntü kaydı sağlıyor.

Yenilikçi ve Kullanımı Kolay Tasarım ve Özellikler
2.7 inçlik dokunmatik LCD ekranla kullanıcılar çektikleri görüntüleri berrak ve net şekilde ayrıntılarıyla görüntüleyebiliyor ve çekilen içerikleri anında düzenleyebiliyor. HMX-T10, çekilen sabit ve hareketli görüntülerin yönetiminin ve düzenlenmesinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesine olanak sağlayan intelli-studio 2.0 yazılımı ile satılıyor.milliyet

Top Post Ad

Below Post Ad