Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

ASUS O!Play HD2,

TEKNİK ÖZELLİKLER
Video formatları
MPEG1/2/4, H.264, VC-1, RM/RMVB

Video dosya eklentileri
MP4, MOV, XVID AVI, ASF, WMV,
MKV, FLV, TS, M2TS, DAT, MPG, VOB, MTS, ISO, IFO, TP,TRP,M1V,M2V,M4V

Ses formatları
MP3, WAV, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF,
Dolby Digital AC3, DTS Digital Surround,
Dolby True HD, ID3Tag, PCM/LPCM

Görüntü formatları
JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
Alytazı formatları SRT, SUB, SMI, SSA, TXT

Dosya sistemleri
FAT16/32, NTFS, HFS /HFS+, EXT3
Çıkışlar Birleşik (AV)

Optik dijital ses Koaksiyel dijital ses HDMI 1.3 Girişler Güç (DC) 2 x USB 2.0 1 x USB 3.0 PC Link USB/eSATA combo Kart okuyucu: CF, SD+MMC, MS+MS Duo RJ-45 LAN (10/100Mbps)

Yüksek kaliteli görüntü ve ses transferi için USB 3.0 desteği sunan dünyanın ilk medya oynatıcısı olan ASUS O!Play HD2, sunduğu işlevsel multimedya fonksiyonlarıyla evinizin ayrılmaz bir parçası haline geliyor. Bu yeni ürün, çevrimiçi eğlenceye zahmetsiz giriş için standart 3.5 inç sabit disk, NAS, iPhone‘lar arası bağlantı ve DLNA desteği özelliklerini de beraberinde taşıyor.

O!Play HD2, içerik kullanıcılarının 3.5 için sabit disk ve kolay bir değiştir-kaydet tasarımıyla skalasını genişletiyor. Bu nedenle, tüketiciler O!Play HD2’yi kolaylıkla bir harici sabit disk olarak kullanabiliyor.

Özel tasarımı ile iPhone, uzaktan kumanda olarak O!Play HD2 ile kullanılabiliyor. Bu özellik, daha büyük cihaz entegrasyonunu yükseltmesinin yanı sıra O!Play HD’ nin çeşitlerini fazlalaştırarak tüm ana kayıtlar ve içerik dağıtma ayarlarını destekliyor.

O!play HD2 daha fazla online eğlence seçeneği sunuyor. 20.000’in üzerinde radyo istasyonu, Picasa ve Flickr, hava durumu ve borsa kurlarını da içeren eğlendirici bilgilendirme ortamına giriş sağlıyor. scroll.com.tr

Top Post Ad

Below Post Ad