Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

SAMSUNG SH100

Samsung Electronics, dünyanın neresinde olursanız olun, internet üzerinden ve sosyal paylaşım ağlarından arkadaşlarınız ile paylaşabileceğiniz, mükemmel kareler çekmenizi sağlayan, Wi-Fi özellikli, yeni kompakt fotoğraf makinesi SH100, 2011’de Samsung’un tamamen internete bağlantı özelliğine sahip öncü fotoğraf makinesi modeli olmaya aday.

Samsung’un internet bağlantı özellikli fotoğraf makineleri alanındaki öncülüğü, SH100’ün sahip olduğu benzersiz yeniliklerde görülebiliyor. Bu yenilikler kullanıcıların kolayca, kablosuz bir şekilde diğer cihazlara bağlanmasına olanak tanıyor. Örneğin; Android’le çalışan Galaxy S akıllı cep telefonuna bağlanmak için Wi-Fi özelliğinden yararlanılabiliyor. Böylece kullanıcı çekilmek üzere olan fotoğrafı gerçek zamanlı olarak cep telefonunu kullanarak görebiliyor. En mükemmel kareyi elde etmek için de dilediği gibi kareyi yakınlaştırıp, uzaklaştırabiliyor. Ardından da, poz vermek için hazır olduğunda uzaktan objektif kapağını açabiliyor. Bu yenilik, kullanıcılara, istedikleri kareyi daha kolay elde etmeleri için tüm kontrolü sağlıyor.

SH100’ün yerleşik Wi-Fi özelliği, kullanıcıların yalnızca iki düğmeye basarak çekilen fotoğrafı PC’lerine otomatik olarak yedekleyebilmelerini ya da DLNA’yı kullanarak HD özellikli TV’lerine bağlanıp, çektikleri fotoğraf ve videoları doğrudan TV’den izleyebilmelerini sağlıyor.

Wi-Fi ile ayrıca kullanıcılar, çektikleri fotoğraf ve videoları anında Facebook, Picasa gibi sosyal paylaşım ağlarına yükleyebiliyor ya da fotoğraf makinelerinden doğrudan tek tek e-posta adreslerine gönderebiliyor. Kullanıcılar HD video da kaydedebiliyor ve videoları YouTube gibi video paylaşım siteleri üzerinden paylaşabiliyor.milliyet teknoloji

Top Post Ad

Below Post Ad