Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TTNET IPTV 30 KENTTE DAHA HİZMETE GİRDİ

internet üzerinden televizyon yayıncılığı olarak nitelenen IPTV alanında Türkiye'nin en büyük girişimi bugün duyuruldu.Tivibu dijital yayıncılık şemsiyesi altında Tivibu Ev'i tanıtan TTNet, geçen yıl pilot uygulama yapılan 3 kentin dışında 30 kentte daha bugün resmen hizmete girdi.

İletişim teknolojilerinin üç temel unsuru olan internet, televizyon ve telefon platformlarında 'yakınsak' teknolojilere yatırımlarını artıran TTNet, yeni dönem TV platformu Tivibu’yu bundan böyle “Tivibu Ev, Tivibu Web ve Tivibu Cep” olarak üç ekrana taşıyor. Bunlardan Tivibu Ev, dünyada hızla gelişen IPTV platformunun tam teşekküllü bir modeli olarak hizmet verecek.

Kısa zamanda kazandığı başarı ile 1 yılda yaklaşık 1 milyon aboneye ulaşan Tivibu Web’in ardından, IPTV teknolojisiyle geliştirilmiş Tivibu Ev televizyon ekranlarıyla buluştu. Tivibu’nun cep telefonundan ulaşılabilecek versiyonu “Tivibu Cep” ise yılın ikinci çeyreğinde hizmete alınacak.

Tivibu Ev aboneleri, izledikleri programı durdurup geri alabiliyor, ileri sarabiliyor, başka bir gün ve saatte tekrar izleyebiliyor, eski programlara ulaşabiliyor. Ayrıca film kiralama servisinde de 4, 5 TL gibi cüzi ücretlerle çok popüler filmleri seçebiliyor, istedikleri kadar izleyebiliyor, yarıda bıraktıkları filmi başka platformlarda izlemeyi sürdürebiliyor.

HD YAYIN STANDART
Üstelik standart olarak Tivibu yayın kalitesi HD olarak belirlenmiş durumda. Yani HD yayın yapan TV kanallarına ek olarak kiralanacak filmler de uyumlu televizyonlarda yüksek çözünürlükte izleniyor. Tivibu Ev portföndeki kanallar arasında NTV, NTV Spor, CNBC-e, e2, Kral TV de bulunuyor.

Basın toplantısında konuşan TTNet Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Türk Telekom altyapısı ile Eylül 2010’da İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere üç şehirde pilot uygulamasını başlattıkları Tivibu Ev’i, artık toplam 30 ilde hizmete sunduklarını söyledi.

TTNet’in IPTV hizmeti Tivibu Ev'e artık Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon ve Van illerinden de ulaşılabilecek.

TİVİBU'NUN ÜÇ EKRANI
Tivibu’nun yeni dönem stratejileriyle gelişmeye devam ettiğini belirten Yılmaz, sözlerine şu şekilde devam etti:

Kısa bir süre önce üç ilde pilot uygulamasını başlattığımız ve ev ortamında TV ekranından ulaşılabilen IPTV hizmetimizi ise bundan sonra Tivibu Ev olarak adlandıracağız. Tivibu’nun kısa bir süre sonra hizmete alınacak olan cep telefonu ve tablet bilgisayar versiyonuna da Tivibu Cep adını verdik. Abonelerimiz tarafından Tivibu Web gibi büyük ilgiyle karşılanacağına inandığımız Tivibu Cep’i, bu yılın ikinci çeyreğinde hizmete açmayı planlıyoruz. Tivibu yolculuğu önümüzdeki dönemde de hız kesmeyecek.”

ÜÇÜ BİR YERDE PAKETLER
TTNet, Tivibu Ev lansmanıyla birlikte dünyada örneklerine çok rastalanan 'üçlü paket' uygulamasını da ilk kez başlatıyor. Sunulan paketlerde genişbant internet, TV ve telefon bağlantısı bir arada, tek bir fiyatla sunuluyor.

Açıklanan paket fiyatları, yalın internet 1Mbps/1GB, Tivibu Ev Başlangıç üyeliği ve TTNet Alo 100 dakika paketi 39 TL; NET6, Tivibu Ev Başlangıç ve TTNet Alo 100 dakika paketi 49 TL; yalın internet NETLİMİTSİZ, Tivibu Ev Standart Plus üyeliği ve TTNet Alo Limitsiz hizmetlerinin birarada sunulacağı paket ise 99 TL olarak belirlenmiş.

Aboneler ayrıca, Üçü Bir Yerde paketlerin yanı sıra Avea işbirliğiyle sunulan TTNet Mobil’e de sahip olabiliyor. Böylece internet, cep telefonu, ev telefonu ve televizyon hizmetine tek bir faturada ulaşılabiliyor.

Ayda 10 TL’ye ilk 6 ay her yöne 200 dakika konuşma ve 200 SMS, diğer aylarda ise her yöne 100 dakika konuşma sağlayan TTNet Mobil avantajlarından TTNet'liler‘in yanı sıra yakınları da faydalanabiliyor. TTNet Mobil kampanyasında paket dakika ve SMS’leri bitse de, ücretlendirme dakikası 10 kuruş ve SMS başına 10 Kuruş olarak devam ediyor.ntvmsnbc
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad