Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

SAMSUNG DAN YENİ FULL HD LED TV LER GELİYOR

Samsung’un yeni dar çerçeve tasarımı, lokomotif LED TV Serisi ve tüm 2011 LED TV’ler ile Blu-ray ürünlerinde bulunan yeni Smart Hub özelliği ile bunu kusursuz şekilde başarabiliyor.

Samsung, liste başı LED televizyonları Samsung D8000 ve D7000 LED TV için çerçeveyi 5.08 milimetreye incelterek TV ekranını yeniden tasarladı. D8000 Plazma Serisi, Samsung’un Plazma+1 tasarımını, televizyonun dış ebadını artırmadan ekstra ekran büyüklüğü sağlayan Samsung’un ultra dar çerçevesiyle geleneksel TV çerçevesini bertaraf ederek ortaya koyuyor. Bunlara ek olarak Samsung D8000 Plazma Serisi, 51 inç ve 64 inç seyredilebilir ekran büyüklüğüne sahip.

Samsung üstün tasarım özelliklerini tüketicilerin eğlencesini zenginleştirmek amacıyla ileri Smart TV (Akıllı TV) özellikleriyle birleştirdi. Samsung’un Smart Hub’ı geniş bir içerik alanına bağlanmak, bu alanı keşfetmek ve keyfini sürmek için basit bir menü sistemine sahip. Kullanıcılar filmleri, şovları ve videoları bağlı cihazlar aracılığı ile araştırabiliyor, TV’lerinden interneti tarayabiliyor ve dünyanın televizyon için ilk uygulama mağazası Samsung Apps’ten çok çeşitli uygulamalara ulaşabiliyorlar.

Samsung 2011 premium TV serilerini —LED D5500 serisi üstü ve PDP D8000—Smart TV (Akıllı TV) özellikleri ile sunuyor olacak.MİLLİYET

Top Post Ad

Below Post Ad