Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

CLARKE-TECH ET 9100 HD RECEİVER

Teknik Özellikler
İşlemci Broadcom 400MHz Mips / BCM 7413 yeni işlemci
OS Enigma 2
Bellek 512MB RAM
Çift Video Encoders
Picture İn Picture
Ön Yükleme Süresi 55-65 Saniye
Tuner Çift Tuner
Arasında Döngü
Soğutma Pasif Sessiz Soğutma
Evrensel Uzaktan Kumanda Universal (SAT/TV/DVD/AUX)
2 Adet Common Interface
2 Adet Smart Reader
USB 2.0 2+1 Adet
HDMI,WLAN ( İsteğe Bağlı )

Açık kaynak kodlu Linux işletim sistemi Enigma2 yazılımları ile tam uyum sağlayan arayüzü, ET 9100 serisini, kendi segmentindeki ürünler içinde farklı bir yere taşıyor. Daha basit ifade etmek gerekirse, piyasadaki birçok uydu alıcısının hedeflediği popüler multimedya ve iletişim uygulamalarını barındırıyor. Kablosuz USB modem ve Ethernet port’u üzerinden sağlanan internet desteği sayesinde e-postadan çevrimiçi videolara ve dosya indirme protokollerine (Torrent uygulamaları) kadar birçok farklı veri kaynağına sorunsuz bir biçimde erişim sağlanıyor.

İnternet videoları TV’nizde
CLARKE TECH, en popüler çevrimiçi ve çevrimdışı video oynatıcı yazılımlardan biri olan VLC medya oynatıcı desteği ile sunuluyor. Bu da hem arşivinizdeki videoları hem de internet üzerindeki videoları CLARKE TECH uydu alıcınızdan izleyebileceğiniz anlamına geliyor. EN YENİ Yüksek hızlı Broadcom işlemci sayesinde son derece akıcı bir hızla izlenebilen videolar, kolaylıkla clarke tech’e ve bilgisayarınıza kaydedilebiliyor. Kaydettiğiniz medya dosyalarına, dilerseniz PC’den ulaşmanız ve kolayca seyretmeniz de mümkün. Ek bir multimedya oynatıcıya gerek kalmaksızın, Clarke tech in zengin video format desteği sayesinde görsel arşivinizi kolayca yönetebileceksiniz.

İşlevsel WEB arayüzü
Clarke Tech , işlevsel uzaktan kumandasının yanı sıra, bilgisayar aracılığıyla da kolaylıkla kontrol edilebilir. Üstelik hiçbir ek yazılıma gerek duymadan. Tek yapmanız gereken internet tarayıcınızın adres çubuğuna Clarke Tech in IP erişim adresini yazmak. Cihazınıza özel arayüz sayesinde, Clarke tech in temel kontrollerini yapabilir, kanal listesini düzenleyip yönetebilir, sınırsız kişisel favori listeleri oluşturabilirsiniz. Hatta dilerseniz, salonunuzdaki TV ekranına mesaj dahi gönderebilirsiniz. Ayrıca bu arayüz sayesinde, Clarke-Tech in sağladığı yayın içeriğini ve kayıtlı videolarınızı, PC’nizden kolayca görüntüleyebilirsiniz.

TV’den internet keyfi
Clarke tech Web Browser desteği ile internette sörf keyfini televizyonunuza getiriyor. Kablolu ve kablosuz erişim seçenekleriyle PC başına geçmeye gerek kalmadan sanal dünya kumandanızın ucunda olacak. Üstelik bu kadar da değil. E-posta hesaplarınıza da Clarke tech in kullanışlı ve kolay bağlantı arayüzüyle erişebileceksiniz. TV başında işlerini yönetmeyi, sosyal ağları takip etmeyi ve dünyadan haberdar olmayı kim istemez… Ayrıca internet üzerinden kolayca yüklenebilen; uluslararası futbol karşılaşmalarının saatleri, canlı skorlar, IMDB (Uluslararası Sinema Bilgi Bankası), güncel hava durumu ve Google Maps gibi eklentiler, Clarke Tech in benzersiz özellikleri arasında yer alıyor.

Çift Tuner, PİP özelliği ve çoklu harici disk desteğiyle güçlü PVR Clarke TECH' te
Clarke tech çift DVB-S2 tuner’le sunulan modeli. Bu önemli donanım özelliği sayesinde, Clarke-Tech ile aynı anda iki farklı yayını canlı izleyebilme ve bir yayını izlerken, programlanan diğer yayını kaydedebilmek mümkün. Üstelik bu 2 yayını aynı anda izleme (PİP) kendisine rakip gibi sunulan cihazlardan çok daha mükemmel bir şekilde sunuyor. Kayıt zamanlama özelliğiyle, cihazın başında beklemeye gerek kalmaksızın, hiçbir yayını kaçırmadan kaydedebilirsiniz. 3 ayrı USB girişinin yanı sıra 2 TB’a kadar destekli dâhili SATA ve harici e-SATA desteği de sağlayan Clarke-Tech son derece zengin bir arşivleme ve bu arşivi ağ üzerinden paylaşma imkânı sunuyor.

Müzik, fotoğraf, video… Elbette HD
Zengin multimedya format desteği de Clarke-Tech'in işi. XVID, AVI DIVX, MPEG (1, 2, 4 sürümleri) ve MKV (1080p) de dâhil olmak üzere birçok yeni nesil video formatı, MP3, WAV müzik dosyaları ve JPEG fotoğraf görüntüleme desteği, Clarke tech'in yetenekleri arasında. 576p’den 1080i’ye kadar yüksek çözünürlüklü televizyon görüntüsü sunan cihaz, HDMI bağlantısı ve DTS ses taşıyıcısı ile diğer harici disk kaynaklarından aktarılan görüntüleri, son derece net bir şekilde ekranınıza taşıyor. Uygun formattaki kayıtlı video dosyalarını ise Full HD 1080p çözünürlüğünde izlemek mümkün. Türkçe altyazı desteği sayesinde ek bir yazılıma gerek kalmaksızın, videolarınızı altyazılı olarak da izleyebilirsiniz.

Clarke-Tech'te daha fazlası var!
USB bellekten hızlı ve kolay yazılım güncelleme, D-Smart HD modül uyumu, ikinci bir Enigma2 yazılıma sahip uydu alıcısına canlı yayın aktarabilme, 1 saniyenin altında hızlı kanal geçişi, S/PDIF optik dijital ses desteği, farklı dillerde menü arayüzü ve kişisel arayüz ekleyebilme özelliği, Clarke-Tech'in öne çıkan diğer özellikleri. Bu özellikleriyle rakip tanımayan Clarke-Tech sektörde yeniliklere fırsat sunacağa benziyor.

Clarke Tech ET 9000 de olduğu gibi 9100 modelinde de Enigma 2 yazılımı bulunmaktadır ve CCcam stabil çalıştırmaktadır.

Ayrıca üzerinde yenı nesil 400mhz işlemci bulunmakta ve şuanda piyasada hiç bir cihazda olmayan 512 mb rem bulunmaktadır.Cihaz menü geçişlerinde açılışda kanal geçişlerin beklenenin üstünde bir performans sağlamaktadır.

Clarke Tech ET 9100 Twin tunerdir ve tunerlerin ikiside mevcuttur.PİP özelliği sorunsuz bir sekilde stabil calısmaktadır(iki farklı kanal aynı anda ).

Daha fazla detay hepsidigital ve uydumarketlerde

Top Post Ad

Below Post Ad