Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

EGREAT EG R6A-II MEDİA PLAYER

İşlemci :
EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı En yeniRTD1185DD+ 500Mhz işlemci, 256MB DDR2 Ram, 256MB Nand Flash ROM ile donatılmış son teknoloji ürünü bir cihazdır.

TBD Oynatma :
BD25, BD50,MINI BD, BD-9, BD ISO formatlarını destekleyen Egreat R6A-II Network Destekli Medya Oynatıcıya Bluray filmlerinizi oynatmak için bir BD-Rom bağlantısı yapmanız yeterlidir. EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı kullanışlı ve kolay bir navigasyon menüsüne sahiptir ve bu menü sayesinde kolaylıkla çoklu altyazı, çoklu dil seçeneği, bölüm seçici özelliklerini kullanabilirsiniz.

DVD Oynatma :
EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcıyı dilerseniz harici olarak bağlayabileceğiniz bir DVD ROM ile kullanabilirsiniz. R6A , D5/D9/D10/D18 DVD formatlarının tamamını destekler.

Dolby / DTS Dual :
EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı Dolby/DTS resmi lisanslı ürünüdür ve tüm Dolby digital ve DTS digital sesleri dekode edebilir. Kullanıcıların ekstra lisans parası ödemesine gerek yoktur.

HD audio Pass Through :
EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı Pass through LPCM, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS-HD HR, DTS-HD MA teknolojilerini destekler ve sizlere kristal netliğinde dijital surround ses keyfini yaşatır

RMVB Oynatma :
EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı RMVB 8, 9, 10 filmlerinin tamamını destekler

Video Dosyalarını Oynatma :
EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı, RM, RMVB, M1V, M2V, M4V, M2P, MPG, TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS, VOB, AVI, ASF, WMV, MKV, MOV, MP4, RMP4, IFO, DVD-ISO, BD-ISO formatlarını detekler DVD ROM veya BD ROM bağlantısı yapıldıktan sonra MINI BD, BD-9, BD25, RBD, D5, D9, DVD, CD formatlarının tamamını destekler

Altyazı :
EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı sayesinde çoklu dil seçimi, çoklu altyazı seçimini kullanabilir alt yazı seçici özelliği sayesinde alyazı rengi, altyazı çerçeve rengi, altyazı boyutu, altyazı ekran konumu gibi özellikleri kolaylıkla ayarlayabilirsiniz.

FLAC Oynatıcı:
EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı FLAC müzik sistemlerini destekler ve OGG, AAC, M4A, WAV, WMA, MP1, MP2, MP3, MPA dosyalarını oynatabilir.

HDMI v1.3 Bağlantısı:
EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı HDMI arabirimi sayesinde sorunsuz video ve ses aktarımı yaparak size Full HD bir görüntü netliği ve dijital berrak bir ses sağlar

eSATA Bağlantısı:
2.5”,3.5” SATA HDD,DVD ROM, BD ROM cihazlarını ekstra elektrik bağlantısına ihtiyaç duymadan EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcıya bağlayabilirsiniz.

SMB ve NFS Servisleri:
EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı SMB ve NFS dosya paylaşımlarını destekler.

TS Oynatma:
EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı TS,M2TS dosyalarını aralıksız oynatabilmektedir.

Hatırlama: EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı son izlediğiniz filme kaldığınız yerden dakikası dakikasına devam eder. Şarkı listenizi kaydeder. Altyazı seçicisi aracılığı ile yaptığınız işlemleri hafızasına alır.
Kolay Aç/Kapa: EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı kumandasından kolay açılıp kapanabilme özelliği sayesinde sadece <0.3 watt enerji tüketir.

Daha fazla detay hepsidigital ve teknoloji marketlerinde

Top Post Ad

Below Post Ad