Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DAİKİN KLİMA ALANA 1 YILLIK LİG TVLİ DİGİTURK BEDAVA

Daikin’den satın alınan Digiturk kampanyalı klima birlikte tüketiciye verilecek şifre ile Digiturk Müşteri Hizmetleri aranarak hediye paketten faydalanılabilir. 

Müşteri Digiturk üyesi değilse, şifre paketi ile 12 ay boyunca Giriş paketi + üyenin seçeceği 2 keyif paketi + üyenin seçimine bağlı olarak Lig tv Şampiyonlar Paketi yada film yada dizi paketi + paketin kapsadığı HD yayınlar 12 ay süreyle hediye edilecektir. 

Digiturk kurulumu Digiturk Teknik Servis’leri tarafından yapılacak olup 30 TL aktivasyon bedeli kurulum esnasında üye tarafından ödenecektir. Kampanyadan mevcut Digiturk abonesi faydalanmak isterse hesabına indirim olarak kaydedilecektir. 

Bu teklif sadece 31.10.2013 kadar geçerlidir. Kurulum işlemleri için Digiturk call centerı 0 212 473 73 73 nolu telefondan kurulum talebinde bulunulmalıdır. Bu kampanya teklifi konut içi üyelik için geçerli olacaktır.

Kampanyaya katılımınız durumunda Daikin bayi sizden paket sahibinin ad-soyad, T.C. kimlik numarasını ve cep telefonu numarasını isteyecektir.

Satın alma sonrası 24 saat içinde Digiturk kampanya şifreniz SMS olarak sizinle paylaşılacaktır. Şifrenin gelmemesi durumunda 444 999 0 Daikin çağrı merkezini arayarak şifrenizi talep edebilirsiniz.

Müşteri şifre ile 12 ay boyunca hediye edilecektir.

Digiturk kurulumu Digiturk teknik servisleri tarafından yapılacak olup 30 TL aktivasyon bedeli kurulum esnasında üye tarafından ödenecektir. 85 TL değerindeki çanak ve Digikutu için hiçbir ücret talep edilmeyecektir.

Şifreleriniz sadece 30.Ekim 2013’e kadar geçerlidir.

Kurulum işlemleri için Digiturk çağrı merkezinden ( 0212 473 73 73) talepte bulunabilirsiniz.

Kampanya paketinin bir başka kullanıcıya hediye edilmesi durumunda, hediye sahibinin bilgilendirilmesi esastır. Çağrı merkezi kişiyi aradığında olumsuz cevap alırsa şifreyi iptal edilecektir.

detaylı bilgi daikin web sitesi ve daikin yetkili satıcılarında
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad