Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

KORAX IPCOM HD RECEİVER

Cihaz normal kasalıdır ve scart girişi mevcuttur. 255 mm genişliğindedir. Böylelikle HDMI çıkışı bulunmayan televizyonlarda da IPTV izlenebilecektir. Cihazın şu an piyasada mevcut cihazlara göre birçok farklılığı mevcuttur: 

 -IPTV: Şu an piyasadaki mevcut IPTV'li cihazlar sadece HTTP protokolü ile çalışırken, Korax IPCOM HD HTTP, RTMP, RTSP ve MMS protokolleriyle çalışmaktadır. IPTV çalışma stabilitesi çok yüksektir. 

-Online Movie (Çevrimiçi Film): Vizyondaki son sürüm filmleri  izleyebileceksiniz. Seç/İzle yöntemiyle reklamsız olarak film keyfi yapabileceksiniz. İstediğiniz zaman durdurup, kaldığınız yerden tekrar oynatabileceksiniz. 

-E-Book (E-Kitap): Bu formata göre hazırlanmış kitapları USB Flash Diskinize indirip, TV ekranından kitap okuyabilirsiniz.

 -Native 32 Games (Native 32 Oyunları): Harddiskiniz veya USB Flash diskiniz cihazınıza bağlı iken, ekrandaki oyunları indirip oynayabilirsiniz.

 -Yupoo, Picasa, Flickr gibi sitelerden en çok takip edilen ve beğenilen resimleri izleyebilirsiniz.

 -YOUTUBE, Google Map (Harita), Weather (Hava Durumu) vb. özellikler mevcuttur. 

 -Çift USB girişi mevcuttur. -USB Wifi özelliği vardır. -3G desteklemektedir. -CCcam, Newcamd ve MGcam mevcuttur. -Cihaz Çift Kumandalıdır. Bir tane ergonomik büyük boy genel ayarlar için kullanılan kumanda, bir tane de küçük boy günlük kullanımlar için kumandası mevcuttur.

Top Post Ad

Below Post Ad