Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TELEDÜNYA MAXİMUM PAKET 55 TL

31.12.2013 tarihine kadar geçerli Kampanyadan otel motel aboneleri dışında; bireysel tarifede olan aboneler ve resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir. 

Kampanya kapsamında aboneler; 20 Mbps 50 AKN Ekosınırsız tarifesine ve Teledünya Üst Pakete aynı anda abone olacaklardır. Abonelerden taahhüt süresi boyunca 20 Mbps 50 AKN Ekosınırsız tarifesi ve Teledünya Üst Paket için 55 TL fatura çıkarılacaktır. 

Kampanya kapsamında abonelerin, seçecekleri hizmetler için; 24 ay abone kalmayı taahhüt etmeleri zorunludur.  55 TL olarak belirlenen fatura bedeli; Teledünya Üst Paket ve 20 Mbps 50 AKN Ekosınırsız Uydunet hizmeti bedelidir. 

Sinema paketi, Sabit Ip, Astronot vb. hizmetler tarife üzerinden sunulmaya devam edecektir. • Kampanya kapsamında, aboneler taahhüt süresi boyunca Teledünya Üst Paket hizmetini, Teledünya Temel paket olarak değiştiremez. 

Kampanya süresi dolmadan aboneliğini iptal ettirmek isteyen müşterilerden alınmayan HD kutu ücreti (210 TL), alınmayan kablosuz modem ücreti (175 TL); (varsa) alınmayan Kablo TV kurulum ücreti (43 TL), (varsa) alınmayan Teledünya aktivasyon ücreti (35 TL), (varsa) alınmayan Uydunet aktivasyon ücreti (35 TL) ve varsa alınmayan tarife ücretleri (tarife indirimi (23,5 TL) *ay) tahsil edilecektir. 

detaylı bilgi turksat kablotv Teledünyabayileri ve turksat kablotv web sitesinde
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad