Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TEKNOSADA TV ALANLARA DSMART 2 AY BEDAVA

Teknosa Denemesi Bedava Kampanyası Şimdi TEKNOSA mağazalarından Televizyon satın alan müşteriler D-Smart HD uydu alıcısı ile D-Smart’ ın 39 HD, 340 kanallı SÜPER paketini 60 gün boyunca ücretsiz deniyor. 

D-Smart Süper Paket ile, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları, NBA, Formula 1 ve Moto GP yarışları, FedCup tenis turnuvası, WWE ve NFL karşılaşmaları, La Liga, NBA, Euroleage, Voleybol, Tatemi ve Smackdown gibi spor organizasyonları; en iyi filmler, en popüler diziler, çizgi filmler ve belgeselleri izleme şansına sahip oluyor. 

10 Şubat 2014 – 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında TEKNOSA mağazalarından Televizyon satın aldığınızda bu özel avantaja sahip olmaktasınız. 

Sahip olduğunuz Televizyonla birlikte TEKNOSA mağazalarından siz müşterilere verilen D-Smart kampanya zarfı içindeki şifreyle birlikte 0850 266 00 00 nolu D-Smart Çağrı Merkezi’ni arayarak bize ulaşabilir veya cep telefonunuzdan TEKNOSA yazıp 2850’ye SMS (kısa mesaj) gönderip size ulaşmamızı sağlayıp aktivasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz 

Aktivasyonun yapıldığı günden itibaren 60 gün boyunca istediğiniz herhangi birgün yada 60. gün, izlediğiniz D-Smart SÜPER paketten herhangi bir sebepten dolayı memnun kalmadıysanız ve abone olarak D-Smart yayınlarını izlemek istemiyorsanız Taahhüt altına girmezsiniz. 60 günlük deneme süresi içerisinde yada bu süre bittiğinde (60.günün sonunda) kendisine ulaşılamayan ya da D-Smart'a herhangi bir talepte bulunmayan müşterilerin yayınları kapatılır. 

Deneme süresinin bittiği 60.günden sonraki 7 gün içinde müşterinin kullanımına verilen cihaz ve smart kartın eksiksiz ve çalısır halde tüm bileşenleriyle birlikte D-Smart bayisine teslim etmesi beklenir. 40 TL olan iç kurulum ücreti, Kampanya kapsamında Teknosa müşterilerine özel 30TL olarak uygulanır.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad