Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DSMART ABONELERİNE DAHA AZ ELEKTRİK FATURASI

Tüm D-Smart abonelerine elektrik faturalarında tam %15 indirim! 

Eğer elektrik faturanız aylık 134 TL ve üzeri ise, hemen D-Smart üyesi olup, elektrik aboneliğinizi de D-TES’e taşıyın, aynı hizmet kalitesiyle elektrik faturanızı indirimli ödeyin. Herhangi bir D-Smart TV paketine abone olması ve eşzamanlı olarak elektrik aboneliğinin D-TES’e taşınması ile %15 indirimden faydalanılabilinecektir. 

Mevcut D-Smart aboneleri ise, söz konusu indirimden, sadece elektrik aboneliğinin D-Tes’e taşınmasını DSmart kanalları aracılığı ile talep ederek yararlanabilecektir. 

Elektrik aboneliğinin D-TES’e taşınabilmesi için 3 temel koşul bulunmaktadır: · Elektrik faturasının son 1 yılda toplam 4500Kwh (aylık ortalama 134 TL) ve üzeri olması gerekmektedir. 
· Elektrik sayacının akıllı “elektronik” sayaç olması gerekmektedir. 
· Ödenmemiş elektrik borcunun olmaması gerekmektedir. Bu koşulların sağlanması durumunda, D-TES tarafından Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)’ya , geçiş işlemleri için başvuru yapılacaktır. 

Başvuru için aşağıdaki belgeler gerekmektedir: ·1 adet geçmiş elektrik faturası ·Kimlik fotokopisi Başvurunun onaylanmasını takip eden ay itibariyle elektrik aboneliği geçişi sağlanır ve aboneler elektrik faturalarında %15 indirimden yararlanmaya başlar. 
DTES aboneliği için 24 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir. Kampanya süresi dahilinde, almış olduğum paketi üst paket içeriklerine geçiş yapılabilir. Kampanya son katılım tarihi 4 Haziran 2014’tür.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad