Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

EVEREST HDM - 555 HD MEDIA PLAYER

everest hdm - 555 hd medıa playerınıza harddisk, USB, Sd Card ve diğer depolama araçlarını bağlayabilir. Televiazyonunuzda sinema keyfini doyumsuzca yaşayabilirsiniz. 

Bir çok özelliği bir arada bulunduran HDM-555 Full HD 1080 p kalitesinde görüntü aktarımı sağlar. Dış gövdei metalle kaplandığından dolayı darbeler karşı dayanıklıdır. Ultra Hafif ve minimal ebatlara sahiptir. 

 Everest HDM - 555 HD MEDIA PLAYER; SD Cart, MMC, USB Flash Disk, MP3/MP4, USB Hard Disk DV / DC uyumlu tüm cihazlarınızı televizyona kolaylıkla bağlayıp, seyir keyfine varabilirsiniz. 

Everest HDM - 555 HD MEDIA PLAYER; sayesinde sevdiklerinizle doyasıya film keyfi yaşayabilirsiniz. SD Cart, MMC, USB Flash Disk, MP3/MP4, USB Hard Disk DV / DC, gibi tüm cihazlarınızı televizyona bağlamak artık çok kolay. 

Everest HDM - 555 HD MEDIA PLAYER; Rahat kullanımıyla olduğu gibi taşıma kolaylığıyla da size büyük bir kullanım kolaylığı sunacak s-link HDM-555 mini görüntü adaptörünü nerede isterseniz orada ullanabilirsiniz, evinizde, ofisinizde ve ihtiyacınız olabilecek her yerde...

Top Post Ad

Below Post Ad