Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

LİG TV KREDİ KARTI KAMPANYASI

Bu hizmetten faydalanmak için Turksat LİG TV paketlerinden Şampiyonlar ya da Süper Lig Paketine üye olunması gerekmektedir. 

Bu kampanyadan kredi kartı ile başlatılan üyeliklerde 12 aylık Süper Lig Paketi’nden 566,91 TL, Şampiyonlar Paketi’nden ise 476,91 TL karşılığında faydalanılır. Kampanyada Akbank, Finansbank, Garanti Bankası, HSBC, Yapı Kredi Bankası ve Türkiye İş Bankası kredi kartları geçerli olup 3 Ocak 2015 tarihine kadar Spor Extra, Yetişkin, Mobil LİG TV Paketleri hediyedir. 

Mobil LİG TV ile wepten, cepten ya da tabletten Dilediğin Yerde uygulaması ile Süper Lig maçları canlı izlenebilir. Aynı anda tek bir cihazdan canlı maçlar izlenebilir. Üye olunan paket kapsamı dışındaki maçlar İzle - Öde sistemiyle ayrıca satın alınabilir. 

Paketiniz dışındaki kanalları Müşteri Hizmetleri’ni 0 212 473 73 73 arayarak ekletebilirsiniz. Digiturk kanal ve paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar. Bu hizmet sadece yeni üyeliklerde ve 3 Ekim 2014 tarihine kadar geçerlidir. 

 KURULUM: Bu hizmet dâhilinde 12 aylık LİG TV paketleri kredi kartı ile satın alınır. Kurulum ücretsiz, aktivasyon 20 TL’dir. Eğer binada Digiturk merkezi sistemi var ise çanak anten kurulmaz, bina sistemine bağlantı yapılır. 

Ücretsiz kurulum hizmetine 20m kablo dahildir. Belediye merkezi dışındaki kurulumlar için yol bedeli yetkili teknik servisimizce kurulum sırasında alınır. 

UYDU ALICI: 12 aylık LİG TV paketi yeni üyeliğinde Digiturk uyumlu Irdeto uydu alıcısı, üyelik süresi boyunca üyenin kullanımına tahsis edilir. Digiturk uydu alıcısı üyeliğiniz boyunca Digiturk garantisi altındadır, arızalanması durumunda yeni bir uydu alıcısı ile değiştirilir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad