Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TİVİBU SİNETİVİ İLE 12 YENİ SİNEMA KANALINI DEVREYE SOKTU

TTNET IPTV platformu Tivibu, yeni yatırımı sinetivi ile 12 yeni sinema kanalını devreye soktu. Toplamda 24 sinema kanalı ile 2015 yılında, 2 bin 500 film yayınlanacak. 

Ayrıca yeni haber mozaik kanalı ile 6 haber kanalını aynı anda izleme imkanı sunacak. TTNET Pazarlama Genel Müdürü Mert Başar, dijital yayıncılıkta yatırımlara devam edeceklerini belirterek, “Tivibu’da ayağımızı gazdan çekmeyeceğiz, yeni içerikler ve uygulamalar ile müşterilerimizin TV izleme deneyimini zenginleştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

TTNET Genel Yardımcısı Başar ve Tivibu İçerik Direktörü Volkan Üst’ün Antalya’da düzenledikleri basın toplantısında yeni yatırımaları anlattılar. Başar, içeriği güçlendirmek adına önemli bir yatırım yaparak bugün kendi sinema kanalları olan 12 yeni sinema kanalını kullanıcıların beğenisine sunduklarını belirtti. 

Başar, “Bu zengin sinema içeriğini en uygun fiyatlar ve kampanyalarla müşterilerimize sunuyoruz. Tivibu’da ayağımızı gazdan çekmeyeceğiz, yeni içerikler ve uygulamalar ile müşterilerimizin TV izleme deneyimini zenginleştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

 5 yıl önce Tivibu ile yeni bir teknoloji kullanarak geleneksel TV yayıncılığını tamamen değiştirdiklerini söyleyen Mert Başar, “IPTV, Web TV ve Mobil TV yayıncılığı alanında sektörümüze öncülük ediyoruz. Tivibu platformumuzu bugüne kadar 2.8 milyon kişi deneyimledi” dedi. 

24 ay taahhütlü paketlerin fiyatları hakkında bilgi veren Mert Başar, “Cep smat uygulaması olan Tivibu go full paket 9.90 lira. Bunun yanında sinetivi dahilinde 2500 HD film izlemek istenildiğinde aylık 17.90 lira. Tüm kanalların izlenebildiği full paketi almak istediklerinde ise 24.90 lira vermeleri yeterli olacaktır” dedi.hürriyet
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad