Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

BİMEKSTEN TELEVIZYON ALANA DSMART SÜPER PAKET 2 AY HEDIYE

31 Mart 2015 tarihine kadar BIMEKS mağazalarından televizyon satın aldığınızda bu özel avantaja sahip oluyorsunuz

D-Smart HD uydu alıcısı ile D-Smart’ ın 65 HD, 490'dan fazla kanallı SÜPER Paketi’ni 60 gün boyunca ücretsiz denemeniz için sizlere sunmaktadır 

Sahip olduğunuz televizyonla birlikte BIMEKS mağazalarından siz müşterilere verilen D-Smart kampanya zarfı içindeki şifreyle birlikte 0850 266 00 00 nolu D-Smart Çağrı Merkezi’ni arayarak bize ulaşabilir veya cep telefonunuzdan BIMEKS yazıp 2850’ye SMS (kısa mesaj) gönderip aktivasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. aktivasyon bedeli 30 TLdir


60 günlük deneme süresince abonelik taahhütü zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Deneme kullanımını gerçekleştiren kişi, 60 gün içerisinde istediği bir zamada 0850 266 00 00 nolu D-Smart Çağrı Merkezi’ni arayarak deneme aboneliğinin iptalini talep edebilir. 

60 günlük deneme süresi sonucunda ya da bu süre içerisindeki istediği bir zaman diliminde aboneliğini devam ettirmek istemeyen abonelerimiz iptal taleplerinden sonra kullanımındaki D-Smart HD uydu alıcısı ve tüm bileşenlerini kendisine bildirilen yetkili D-Smart bayisine iade/teslim etmelidir. 

D-Smart Süper Paket , NBA, Formula 1 ve Moto GP yarışları, FedCup tenis turnuvası, WWE ve NFL karşılaşmaları, La Liga, NBA, Voleybol, Tatemi ve Smackdown gibi spor organizasyonlarını izleyebilirsiniz. 

Ayrıca yepyeni ve bol ödüllü filmler, en popüler diziler, çizgi filmler ve belgeselleri de içeren 65’i HD, 490’dan fazla kanal evinize geliyor. Aktivasyonun yapıldığı günden itibaren 60 gün boyunca istediğiniz herhangi birgün yada 60. gün, izlediğiniz D-Smart SÜPER Paket’ten herhangi bir sebepten dolayı memnun kalmadıysanız ve abone olarak D-Smart yayınlarını izlemek istemiyorsanız taahhüt altına girmezsiniz. 

60 günlük deneme süresi içerisinde yada bu süre bittiğinde (60.günün sonunda) kendisine ulaşılamayan ya da D-Smart'a herhangi bir talepte bulunmayan müşterilerin yayınları kapatılır. Deneme süresinin bittiği 60.günden sonraki 7 gün içinde müşterinin kullanımına verilen cihaz ve Smart kartın eksiksiz ve çalısır halde tüm bileşenleriyle birlikte D-Smart bayisine teslim etmesi beklenir. Belirlenen sürenin sonunda İade edilmeyen cihaz ve smart kart bedeli kişiye faturalandırılır..
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad